Jak to dělá gigolo?

Gigolo – trochu netradiční profese, ale čím dál víc žádaná. Spousta žen občas využívá jejich služeb. Jaké je to pro gigola? Tvrdá dřina nebo dobrá zábava?

Pár v kavárně

Platit za sex?

Platit mužům za sex asi není snem každé ženy, ale v případě gigola nejde jen o sex! Někdy je třeba vyjít na pracovní večeři, kde je pánský doprovod nutný. Pokud žena nemá partnera či dobrého kamaráda, který by funkci partnera zastal, nezbývá nic jiného, než si společníka zaplatit.

Mnohé ženy, které kariéra připravila o rodinný život a o stálého partnera, uvítají i jen tak pěkně strávený večer s vtipným, chytrým a pohledným chlapem, prostě si udělají radost, co na tom, že za něj musí zaplatit.

Najdete ho na internetu

Potřebujete služby gigola? Tak zabrouzdejte po internetu. Asi bude chvilku trvat, než někoho najdete. Ženské své služby přece jen nabízejí stále častěji. Pokud jich najdete pět nebo šest budete ráda. Vyměňte s ním pár emailů, v těch se asi nevyhnete trapným otázkám jako, kolik za to bere a podobně. No a potom hurá na schůzku.

Je to normální chlap

Opravdu je to tak. Ženy často překvapí, že jde o příjemné muže, kteří si na nic nehrají, a gentlemanské chování jim není cizí. Takový gigolo musí být dobrý psycholog, umí se vcítit do nálady své klientky, a pokud je špatná, měl by ji zlepšit. Právě za tyhle věci jsou ženy ochotné zaplatit velké peníze, na sex ani dojít nemusí. Hlavně, že klientce dokáže jak je úžasná, o to tady v podstatě jde.

Co chcete podniknout?

Rozhodně na ženu hned neskočí, tedy pokud si to výslovně nepřeje. Vezme vás na kafe, na večeři, kterou samozřejmě platíte vy. Může se zeptat, co chcete podniknout, zda půjde o pracovní večeři, kde si střihne roli vašeho přítele nebo půjde příjemný večer ve dvou. Klidně vás políbí na tvář, vezme vás za ruku, zkrátka vypadá to, jako by šlo o jeden z dalších zamilovaných párů, které se kolem pohybují. Důležité je chovat se přirozeně, vždyť nikomu nebliká na čele nápis: „Já si ho zaplatila!“. Gigolo je většinou tak dokonalý společník, že každou ženu začne přitahovat. Potom si snad každá přeje být přítelkyní toho galantního, vtipného a chytrého pána – gigola.

Do postele?

Takto se gigolo nikdy neptá. Zkusí to jinak. „ Chceš, ať tě doprovodím do hotelu?“ Pak už to záleží na každé z nás. Některé stačí příjemné popovídání, jinou přitahuje natolik, že si za intimní služby neváhá připlatit.

Podle chlapů, kteří se této profesi věnují, ženy sex příliš nezajímá. Touží spíš po romantice příjemné společnosti, nebo po tom, aby je někdo s atraktivním mužem spatřil. Jejich hlavním úkolem je zvednout ženě sebevědomí. Pro některé je to příjemný přivýdělek.

Jak často máte sex?

Okořeňte svůj sexuální život - vyzkoušejte zaručená afrodiziaka

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 3 Nejlepší: 4 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies