Kosmetické trendy nejen pro ženy

Jaro přináší spoustu nových kosmetických trendů pro muže i ženy. K modernímu člověku patří nejen skvělé oblečení, ale také zdravá pokožka, nehty, vlasy a jako třešnička na dortu i příjemná vůně.
Barevné palety očních stínů

Kosmetika pro ženy

V první řadě nezapomínejte na zdravou pleť, protože ta patří mezi první věci, kterých si na vás ostatní všimnou. Přehnaný make-up si nechte do zásoby pro večerní líčení. Přes den se snažte vypadat přirozeně, na rty používejte pouze bezbarvé nebo lehce tónované lesky, snažte se, aby make-up byl co nejméně viditelný a soustřeďte se spíše na zdraví pleti. „Vyhrát“ si můžete s líčením očí. Barevné stíny v odstínech modré, zelené, žluté a stříbrné jsou jarním trendem číslo 1.

Péče o vlasy pro ženy

S přicházejícími teplými dny se mnoha ženám i mužům tvoří lupy, které jsou nejen nevzhledné, ale také nepříjemné, protože způsobují svědění pokožky hlavy. Proti lupům se braňte speciálními šampóny a kondicionéry – můžete používat i jinou vlasovou kosmetiku, nezapomínejte však na to, aby veškeré přípravky byly ze stejné kosmetické řady.

 

Pro letošní jaro a léto se netrapte s tím, jaký odstín vlasů zvolíte. Nejlépe uděláte, pokud si necháte svou přirozenou barvu, a pokud si vlasy barvíte, vůbec se nebojte pořídit si odstín, který bude vypadat co nejpřirozeněji. Jarní a letní trend totiž zní jasně: v přirozenosti je krása.

Péče o nehty

Péče o nehty není jen ženskou záležitostí, na své nehty by také měli dbát i muži. Nehty prozradí ledacos o vašem zdraví. Zdravé a krásné nehty jsou známkou pravidelné péče. Vzhledem k tomu, že letošní jaro je také ve znamení „nahého stylu“, nemusíte si nehty ani lakovat. Podmínkou je hlavně zdravý vzhled, ke kterému vám pomohou speciální olejíčky na nehtový povrch.

Trendy vůně pro muže

Také mnoho mužů patří mezi milovníky módy a nových trendů. Nechte se inspirovat novými jarními vůněmi, které okouzlí nejednu ženu. Módní značky si tentokrát nechaly záležet a je opravdu z čeho vybírat. Velmi módní jsou polosladké vůně s přídavkem exotických extraktů.

Další trendy

Letní móda pro boubelky

Netradiční letní obuv pro ženy

Náušnice podle tvaru obličeje

Je jaro - odhalte dekolt

Šokující móda na královském dvoře ve Versailles

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies