Náušnice podle tvaru obličeje

Náušnice patří mezi nejoblíbenější dámské módní doplňky. V následujícím článku vám poradíme, jaké náušnice vybírat podle typu vašeho obličeje. Podlouhlé, malé, velké, barevné…? Čtěte dál!
Náušnice visící z ucha

Móda je neúprosná

Módní trendy jdou stále dál a dál a s nimi také požadavky na zákazníky. Za moderního člověka je považován ten, který podléhá nejnovějšímu módnímu diktátu. Jsou ovšem určitá pravidla, která by lidé neměli porušovat. Zásadním pravidlem je to, že žena nesmí nosit to, co jí nesluší, byť se jedná o nejžhavější novinku…

Trendy náušnice letošního jara

Letošní jaro je ve znamení veselých, temperamentních barev a hravosti. To samé platí také v oblasti šperků, které mají být extravagantní a viditelné, mají být vkusným a nepřehlédnutelným kouskem celého outfitu.

Náušnice podle tvaru obličeje

Rozlišujeme 4 základní typy obličeje. Kulatý, podlouhlý, oválný a hranatý. Obecně se za „nejuniverzálnější“ považuje oválný obličej. Pokud máte oválný obličej, můžete si dovolit náušnice všech tvarů.

 

Co se týká barvy, na tu pozor. Barva je úplně jinou záležitostí a měla by ladit k vašemu celkovému outfitu a hlavně k typu a odstínu pleti. Jestliže si vezmete módní doplněk v barvě, která vám nesluší, může to zkazit celkově jinak skvělý dojem. Barva je stejně tak důležitá, jako samotný tvar.

Šperky pro ženy s kulatým obličejem

Ženám s kulatým obličejem sluší podlouhlé náušnice, které obličej opticky prodlužují, to stejné platí také u žen, které jsou majitelkami hranatého obličeje. Těm navíc sluší velmi atypické, geometricky nepřesné designy, o kterých by se dalo říci, že jsou až abstraktních tvarů.

Kroužkové náušnice

Ženy s podlouhlým obličejem by naopak měly volit takové náušnice, které obličej opticky zakulatí. Perfektní je volba kroužkových náušnic, které mohou být libovolné velikosti. Taktéž vám sluší klasické kulaté kamínkové náušnice, kterými vůbec nic nezkazíte.

Náušnice a účesy

Při volbě náušnic také nezapomínejte na svůj účes, který je rovněž důležitý. I ten by měl korespondovat s tvarem vašeho obličeje. Jestliže se rozhodnete pro extravagantní, barevné náušnice, mějte na paměti, že ve stejné barvě byste měla mít alespoň jeden další módní doplněk.

 

Náušnice jsou záležitostí horní části těla, zvolíte-li k nim boty ve stejné barvě, nikdo si toho nevšimne a outfit nebude ucelený. Jestliže k nim zvolíte kabelku nebo opasek ve stejné bavě, máte vyhráno. Inspiraci a „pomyslný návod“ najdete na stránkách světových módních návrhářů.

Je jaro - odhalte dekolt

Šokující móda na královském dvoře ve Versailles

Trendy líčení a účesy na léto 2008

Prodlužování a zhušťování vlasů

Permanentní styling vlasů

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies