Kuriózní sexuální úchylky

Sexuálními úchylkami trpí mnohem větší množství populace, než by se na první pohled mohlo zdát. A s těmi nejkurióznějšími sexuálními úchylkami vás seznámíme v následujícím článku.
Světlo svítící na oko

Sex a běžné úchylky

Některé sexuální úchylky se vyskytují u většiny lidí, ale často jde spíše o sexuální „libůstky“, mezi které patří například záliba v latexovém oblečení a podobně. Některé muže také vzrušuje pohled na nahou partnerku s vysokými kozačkami nebo páskou na očích.

Nejkurióznější sexuální úchylky

Existují však také úchylky, které již nejsou tak běžné, a přece se vyskytují u několika procent lidí…

Muži versus ženy

U mužů se sexuální úchylky vyskytují mnohem častěji, než u žen. Zatímco muži ve svých úchylkách mají často sklony k sadismu, ženy se oproti tomu zase rády podřizují.

Skatofilie – bez telefonu ani ránu

Skatofilie je úchylka, která spočívá v provozování anonymních telefonátů, které mají erotický obsah. Mnohdy ji mají lidé, kteří nejsou schopni normálně sexuálně žít. Muži často volají na placené erotické linky, ale toto s touto úchylkou nemá co dělat. Lidé postiženi skatofilií bez obscénních telefonátů nejsou jinak schopni dosáhnout sexuálního uspokojení.

Erotografomanie

Erotografomanie je zcela neškodnou úchylkou, která je však o to více kuriózní. Spočívá v psaní dopisů s erotickým nebo až perverzním obsahem, kdy si pisatel představuje situaci, která se bude odehrávat, až si adresát dopis bude číst.

Kandaulismus

Žena, která potká přítele „kandaulistu“, asi nebude příliš nadšená. Tato úchylka totiž spočívá v tom, že partner je sexuálně uspokojen až tehdy, když ukáže svou partnerku veřejnosti nahou…

Koczwarismsus

Koczwarismus je velmi nebezpečná sexuální úchylka, která spočívá v tom, že je sexuální vzrušení způsobeno vlastním přiškrcením. Princip je sice jednoduchý, ale existují také případy, kdy koczwarismus skončil smrtí.

 

Co se odehrává při sexu?

Svádění ve vztahu

Intimní hygienou proti výtokům a infekcím

Zdravý sexuální život

Antikoncepce po porodu

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies