Letní cestovní horečka – co přibalit do kufru?

Chystáte se právě na dovolenou a už vás pomalu, ale jistě, začíná chytat cestovní horečka? Zachovejte klid. Poradíme vám, na co byste neměli zapomenout a co naopak raději nechat doma.
Žena v plavkách ležící na lehátku u bazénu

Blížící se dovolená – stres hlavně pro ženy

Snad každý už na nějaké té dovolené byl, ale cestovní horečce se spousta z nás nevyhne - nezáleží na tom, jestli jedeme někam poprvé, nebo po desáté.

 

Stres z blížící se dovolené mívají hlavně ženy a to pak my muži posloucháme už měsíc dopředu stížnosti typu: "Nemám co na sebe". "Mám si vzít ty šaty s květinkami, nebo ty pruhované"? "Musím ještě nějaké to kilo zhubnout, abych se vlezla do těch nových plavek, které si zítra zajdu koupit". A podobné maličkosti, které my neřešíme.

 

Dle mého názoru je nejdůležitější si do kufru přibalit dobrou náladu a na dovolené si ji nenechat nikým a ničím zkazit, zkrátka pořádně si to užít, protože většina z nás si pořádnou dovolenou dopřeje jen jednou v roce. Ale pro ty co opravdu potřebují poradit, co si do kufru přibalit, zde máme několik typů.

Cestování polehku se nevyplácí – každá země si žádá své oblečení

Většinou už dlouho dopředu víme, kam na dovolenou pojedeme a podle toho také musíme volit oblečení, které bychom si měli sebou vzít. V létě téměř všichni míří za teplem a sluncem, proto to hlavní, co bychom si měli zabalit, budou plavky a oblečení na pláž.

 

Najdou se však i takoví lidé, kteří se i v létě vydají spíše na sever, potom jejich hlavní prioritou bude nezmrznout a podle toho budou volit také oblečení.

Drobnosti, na které bychom neměli nikdy zapomenout

Sluneční brýle, opalovací krémy, přikrývka hlavy, ručník na pláž, turistický průvodce - samozřejmě země kam letíme, mobil a nabíječku, fotoaparát - abychom se mohli s přáteli podělit o své zážitky, toaletní potřeby a hlavně dostatek finančních prostředků. Protože co zapomenete doma, si můžete koupit na místě.

Další zajímavé články z rubriky dovolená a cestování

Aktivní dovolená - jak na to?

Vinné stezky jižní Moravy

Letní dovolená - Baleáry

Jak strávíte vaši letošní dovolenou?

Léto 2008 - dovolená v přírodě

Objevte krásy slovenského ráje

Nejkrásnější místa u nás - 2. díl

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies