Michelle Obama – nová módní ikona Ameriky

Michelle Obama, nová první dáma Ameriky, je osobností, která fascinuje média téměř stejně jako její manžel, prezident Barack Obama. Bez nadsázky lze říct, že právě ona velkou měrou přispěla ke zvolení svého manžela do prezidentské funkce.
Mávající Michelle Obama

Nástupkyně Jackie Kennedyové?

Kdekoli se objeví, strhává na sebe pozornost – a to nejen proto, že měří přes 180 cm. Řeč je o současné první dámě Ameriky, kterou mnozí srovnávají s Jacqueline Kennedyovou, která ve své době udávala módní trendy. Umění být šik a elegantní se nedá koupit ani naučit. Michelle Obama tento dar prostě má. Během volební kampaně ji sledovaly bdělé oči nesčetných módních redaktorů, kteří nezaznamenali žádné módní faux pas z její strany.

Začátky dnešní první dámy Ameriky

Michelle pochází ze skromných poměrů a vyrůstala v Chicagu. Byla vynikající studentkou, mimo jiné má za sebou Harvard, a po studiích se věnovala advokacii. Stala se specialistkou na obchodní právo. Svého muže poznala v advokátní kanceláři jako jednoho ze svých nových stážistů. O tři roky později, v roce 1992, se stali manželi.

Inaugurace – test vkusu a elegance

Nikdo nezpochybňuje, že hlavní osobností prezidentské inaugurace a složení přísahy v pořadí 44. prezidenta Spojených států byl Barack Obama. Přesto se s napětím očekávala další událost – jaký model si pro tuto historickou událost vybere jeho manželka Michelle?

Spolupráce s návrhářskou špičkou

Michelle je známá tím, že si své modely vybírá sama – i když se kolem ní točí módní poradci a stylisté, poslední slovo má ona. Zatím nešlápla vedle. Vybírá jak u slavných značek, tak u méně známých návrhářů.

 

Během prezidentské kampaně jich Michelle vystřídala několik – byli mezi nimi Narciso Rodriguez, Calvin Klein, Thakoon Panichgul, Maria Pinto nebo Sonia Rykiel. Model, ve kterém se objevila po boku svého manžela při inauguraci, vyšel z dílny americké návrhářky kubánského původu Isabel Toledo, která měla tu čest oblékat Michelle už před touto událostí.

 

K dokonalým šatům patří dokonalé střevíčky – není tajemstvím, že oblíbenou značkou bot první dámy je anglický módní dům Jimmy Choo.

Více o stylech oblékání se dočtete v následujících článcích:

Gothic style - ve stylu tajemna...

EMO – životní styl teenagerů

Móda v retro stylu

Japonská móda v Evropě

Vojenský styl není jen pro muže

Móda podle Mrazíka

Lyžařský styl - upoutá pozornost a zahřeje

Oblečení na snowboarding

Těhotenská móda

Móda na pláži

Móda z venkova

Móda podle znamení horoskopu

Ekomóda - návrat k přírodě

Oblečte se podle typu Vaší postavy

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies