Módní obuv podzim/zima 2006/2007

Módní trendy letošního podzimu jsou výrazné a podtrhují ženskou krásu. Se stylovým oblečením je třeba skloubit i stylovou obuv. V čem si vyšlápnout do podzimních ulic a které škrpály raději nechat doma?
Vysoká kožená obuv

V dobré obuvi neprochladnete

Stejně jako v případě trendového oblečení platí, že hlavní je vaše zdraví a teprve pak módní trendy. Pokud je vám v nohách teplo, cítíte se dobře po celém těle. Pokud ne, je velmi snadné prochladnout.

Obujte se do podzimu

Barvami obuvi letošního podzimu je černá, bílá, různé odstíny hnědé a béžová, s lesklým nebo matným povrchem. Zvýrazňujícími prvky jsou přezky, nášivky, vzory a švy. Nosí se boty špičaté i kulaté, nízké i vysoké, s podpatkem i bez něj. Podpatky frčí jehlové i širší, ale elegantně tvarované.

Co se k čemu nosí v sezóně podzim/zima 2006/2007

Ke kalhotám si můžete obout podzimní boty ke kotníkům, k cikánské sukni nebo koženým kalhotám kovbojské boty, k jakékoliv jiné sukni mokasíny, baleríny nebo elegantní natahovací kozačky. Další tipy na kombinování oděvu a obuvi najdete zde.

Boty špičaté nebo kulaté ?

Špičaté boty jsou pořád in. Vlatníte-li však velkou nohu, zvolte raději druhou variantu. Kulaté boty nohy opticky zmenšují, špičaté je zvětšují.

Boty a móda podzim/zima 2006/2007

Kovbojské boty

V extravagantních kovbojských botech budete nepřehlédnutelná. Můžete si je obléci k široké dlouhé sukni nebo ke koženým nebo semišovým kalhotám. Jisté je, že kovbojky neboli koně se budou nosit i příští rok, takže neváhejte a pořiďte si je! Víte ale, jak si vybrat boty správně?

Tenisky

Není pohodlnější obuvi než tenisek a chytřejšího nápadu než skloubit dohromady pohodlí a módní trendy. Nosí se nízké i vysoké do půli lýtek, klasické i plátěné, šněrovací, s přezkami, výšivkou, s potisky či jinak originálně zdobené. Dávno nejsou omezené jen na bílou či černou barvu, trendově a bláznivě zároveň působí např. zlaté nebo stříbrné tenisky. Pokud patříte spíše mezi romantické typy, vyberte si tenisky v pastelových barvách nebo s květinovým potiskem.

Mokasíny a baleríny

Dokud nezačne padat sníh a nepřijdou první mrazíky, mokasíny a baleríny budou podzimní obuví číslo jedna. Jsou praktické a hodí se téměř k jakémukoliv druhu oblečení.

Sledujte módní trendy - móda podzimu 2006

Móda podzim/zima 2006/2007 - vše, co musíte vědět!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies