Nastartujte se po Vánocích

Vánoční svátky uplynuly jako voda a vy se už nemůžete dočkat těch příštích? V každém ročním období najdeme nádherné věci, na které se pravidelně těšíme a pak si zoufáme, že už jsou zase pryč.

Nastartujte se po Vánocích

 

Přes svátky si každý z nás popustí uzdu a dopřeje si dobroty a alkohol ve větší míře. Tedy až na ty, kteří se dokážou uhlídat v jakékoli situaci. Těm samozřejmě závidíme, protože si nemusejí dělat těžkou hlavu s nějakými těmi kily navíc. Pro ty ostatní nastává čas, kdy bychom své tělo měli nějak očistit.

 

Držet diety je podle nás zbytečně drastický způsob, jak se zbavit nechtěných kil. Vždyť jen stačí, abyste si začali více všímat, jaké potraviny kupujete. Většinou platí, že za kvalitu jsou ti moudří z nás ochotni si připlatit. Také byste se měli věnovat i pohybu. Každý den byste si snad mohli najít čas na 15-ti minutové cvičení. Vylepšení jídelníčku a trocha pohybu ještě nikomu neuškodila.

 

  • Smoothie detox vám může pomoci nejen s kily navíc, ale i v případě, že se cítíte unavení a oteklí

 

Můžete si dopřát smoothie koktejl k snídani či ke svačině. Nemusíte se zbytečně mučit tím, že budete pít jen samé ovocné koktejly a zakážete si veškeré jídlo. Opravdu stačí jen 1x denně vypít smoothie z čerstvého ovoce či zeleniny a uvidíte, jak se vám uleví.

 

Lahodné smoothie si jednoduše připravíte v mixéru, narozdíl od džusů. K jejich přípravě musíte mít odšťavňovač. Rozdíl mezi džusem a smoothie je ten, že džus je čistě jen vymačkaná šťáva. V případě smoothie se ale jednotlivé kousky ovoce a zeleniny rozmixují, takže nic nepřijde nazmar.

 

Smoothie mají jednu nevýhodu. Nejsou příliš vhodné ke skladování. Musíte je tedy připravit a ihned podávat. Určitě na přípravu smoothie nepoužívejte ovoce, které již není čerstvé. Pamatujte, že pokud se snažíte udržet štíhlou linii, neměli byste smoothie pít každý den místo oběda. Neobsahuje totiž jen vitamíny, ale také velkou dávku tuků, cukrů a kalorií.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies