Nejkrásnější lázně v Evropě

Zajímá vás, jak se v posledních letech vyvíjí lázeňství? Které evropské lázně se řadí mezi ty nejkrásnější a nejnavštěvovanější? Přečtěte si náš článek a dozvíte se potřebné informace…
Žena ve vířivce v přírodě

Lázeňství – rozvoj v posledních letech

Lidé si při představě lázní vybavují relax, pohodu a celkové zregenerování těla. Představí si také zábavu a mnoho dalších příjemných záležitostí, které při návštěvě lázní prožijí. V Evropě je velké množství nádherných lázní, které jsou pastvou nejen pro oko, ale také pro tělo a duši. Lázně patří mezi jedny z neoblíbenějších stránek cestovního ruchu.

 

Lidé je navštěvují nejen kvůli lázeňským pobytům jako takovým, ale často využívají další programy, mezi které patří například wellness, zdravotní turistika, beauty a fitness programy nebo rekondiční či relaxační pobyty.

Česká republika – nejkrásnější lázně

Většina lázní v dnešní době nabízí maximum využití, o kterých jsme se zmínili v textu výše. Jaké jsou nejkrásnější a nejnavštěvovanější lázně v České republice? Bezpochyby mezi ně patří Františkovy lázně, Priessnitzovy, Mariánské, Karlovy Vary nebo lázně Luhačovice.

 

Další oblíbené jsou například Konstantinovy, Velichovky, Kundratice, Jáchymov, Bechyně, Poděbrady, Mšené, Teplice nad Bečvou nebo lázně Libverda.

Slovensko – nejkrásnější lázně

Slovensko patří mezi země, které jsou svým lázeňstvím proslavené v celém světě. Můžete zde navštívit úžasné lázeňské komplexy, z nichž jsou nejoblíbenější Dudince, Piešťany nebo Bešeňová.

Další země v Evropě – relax, wellness, pohoda

Například Německo patří mezi země, které nabízejí více než 350 lázeňských komplexů, kde i ten nejnáročnější zákazník najde to, co hledal. Taktéž Maďarsko se pyšní desítkami lázní, jejich úroveň je velmi vysoká. Za lázeňským vyžitím zkrátka nemusíte daleko. Jestli u nás nebo zahraničních sousedů záleží pouze na vaší volbě.

Lázně pro zdraví – co vše se zde léčí?

Lázně jsou skvělou alternativou, jak celkově zlepšit zdravotní stav a léčit mnoho nemocí. Mezi nejčastěji léčené zdravotní problémy prostřednictvím lázeňství patří nemoci onkologické, nemoci pohybového ústrojí, trávícího ústrojí, poruchy látkové výměny, nervové potíže, nemoci dýchacího ústrojí, duševní poruchy, nervové, nebo potíže kožní či spojené s ženskými problémy.

 

Další zajímavé články z rubriky dovolená a cestování

Vinné stezky jižní Moravy

Letní dovolená - Baleáry

Jak strávíte vaši letošní dovolenou?

Léto 2008 - dovolená v přírodě

Objevte krásy slovenského ráje

Nejkrásnější místa u nás - 2. díl

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies