Nejoblíbenější stolní hry

Každý z nás si určitě rád někdy hraje, a je jedno jestli nám je pět a nebo padesát let. Přečtěte si více o nejoblíbenějších stolních hrách. Víte, které to jsou? Více se dozvíte zde.
Barevné figurky na tácku

Monopoly – nejoblíbenější hra světa

Monopoly je klasická společenská desková hra z třicátých let, kterou jistě není třeba dlouze představovat. Je známá po celém světě, kde ji hrají milióny hráčů.

Princip hry:

Hráči postupně kupují jednotlivé ulice a staví na nich hotely. Ty mu přinášejí zisky v dalších kolech, kdy je navštěvují ostatní hráči. Zbankrotující hráč vypadá ze hry, kdo zůstane jako poslední ve hře, vyhrává.

Dostihy a sázky

Tato hra je velmi podobná Monopolům, na jejich principu je také založena.  Zejména v České republice se těší dostihy a sázky velké oblibě.

Princip hry:

Každý hráč je majitelem stáje. Cílem hry je co nejlépe investovat svěřené prostředky do koní a dostihů tak,aby stáj získala co nejvíce výher. Vítězem se stává ten, kdo nejlépe odhadne situaci a zůstane jako poslední ve hře.

Člověče, nezlob se

Stolní hra Člověče nezlob se , se řadí již dlouhá léta mezi ty nejvíce oblíbené. A není se čemu divit- je to jednoduchá hra pro děti i dospělé, která vám zpestří dlouhé chvíle.

Scrabble

Mezi další oblíbené stolní hry patří Scrabble. Tato hra je tak oblíbená, že už existuje i speciální liga hráčů Scrabble.

Princip hry:

Úkolem hráčů této hry je vytvářet vzájemně zapadající slova, za co možná nejvyšší počet bodů.

Další zajímavosti z rubriky Rodiče a děti

Děti a peníze

Děti a kapesné

Děti a tělesné tresty

Šikanu děti často nepřiznají

Základy výchovy – vybudujte si respekt u svých dětí

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies