Novoroční dieta

Vánoce jsou svátky dobrého a bohužel také kalorického jídla. Důsledkem našich labužnických sklonů jsou nechtěná kila navíc. Nejčastější předsevzetí do nového roku proto zní: Zhubnu! Víte ale jak?

Usměvavá žena s květinami

Novoroční hubnutí s úsměvem

Povánoční dieta nebude účinná dokud se nezbavíte stresu. Uvědomte si, že všechny ty předvánoční přípravy a shánění dárků už máte za sebou a teď už si jen užívejte klidu. Máte před sebou nový rok a nejlepší způsob, jak do něj vykročit, je s úsměvem.

Dvoutýdenní povánoční dieta

První týden hubnutí

Jak shodit po Vánocích? Začněte pozvolna. První týden omezte tuky a cukry a zařaďte do svého jídelníčku ovoce a zeleninu. Hodně pijte, hlavně čistou, neperlivou vodu nebo bylinné čaje. Začněte se také více hýbat. Místo výtahu používejte schody, dvě zastávky tramvají můžete také klidně sejít pěšky. Vaše tělo si zvykne a bude připraveno na větší zátěž.

Druhý týden hubnutí

Druhý týden můžete začít posilovat a je jen na vás, zda ve fitcentru nebo doma. Zpevníte tak ochablé svalstvo a urychlíte spalování tuků. Vyberte si pohyb, který vás bude bavit. Tenis, jóga, plavání, tanec – je to jen na vás.

Po těchto dvou týdnech diety byste se měli snažit držet si nově získané stravovací návyky a především - nepřestávat se hýbat.

Pokud máte slabou vůli, vyzkoušejte zeštíhlující minerální kúru Hollywood Mineral Fit Slim, která tlumí chuť k jídlu, zeštíhluje a detoxikuje zároveň.

Aktivní hubnutí

Hlavní zásadou povánoční diety je nehladovět. Jakmile ucítíte křučení v břiše, sáhněte po ovoci nebo celozrnném pečivu. Hýbejte se kdykoliv můžete. U televize můžete dělat kliky, dřepy nebo sklapovačky, při cestě do práce si dopřejte rychlou chůzi, při vaření pusťte rádio a zatančete si. Existuje spousta způsobů, jak hubnout zdravě a bez utrpení.

Splňte si svá novoroční přání

Aby jste si udrželi optimistický přístup, napište si seznam svých přání a pokuste se splnit si je. Toužíte se naučit anglicky? Přihlaste se do kurzu! Chcete konečně najít toho pravého? Podejte si inzerát! Dělejte zkrátka cokoliv, co vám udělá radost. S dobrou náladou jde hubnutí samo.

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies