Seznamka se zárukou

Ideálního partnera můžeme hledat celý život a přitom se možná každý den prochází kolem nás. Existuje spousta lidí, kteří by vytvořili ideální pár, ale neví o sobě, a tak se dále míjí. Seznamovací agentura dokáže tyto lidi najít a svést dohromady.
Ženy oblečené ve stejných růžových šatech

Seznamovací agentura – proč funguje?

Minimální riziko

Ač to zní neuvěřitelně, ve srovnání s inzertní formou hledání partnera je úspěšnost seznamovacích agentur s celostátní působností více než 100x vyšší. Jak je to možné? Zatímco na internetu si nikdy nejste jistí, zda si z vás protějšek nedělá legraci a neuvádí smyšlené údaje nebo s vámi nemá v úmyslu něco úplně jiného než popisuje, v seznamovací agentuře jsou tato rizika minimální. Do seznamky přichází lidé za účelem vážného a seriózního seznámení.

Široký a kvalitní výběr v seznamovací agentuře

Pokud si vyberete opravdu kvalitní a prověřenou seznamovací agenturu s pobočkami po celé České republice, můžete se dočkat takového množství partnerských příležitostí, že bude moci randit nepřetržitě. Opravdu kvalitní seznamovací agentury vám prostřednictvím počítačové databáze nabídnou seznam partnerů přesně podle vašich kritérií a představ.

Seznamovací agentura ochrání osobní údaje

Solidní agentury pracují pouze se skutečnými údaji skutečných lidí. Tyto údaje nejsou nikde veřejně přístupné. Pokud si nepřejete, aby potenciální partneři znali vaši adresu bydliště, agentura bude vaše přání respektovat. Adresu bydliště a podobné informace však musí agentura znát kvůli ochraně klientů před případnými podvodníky.

Vysoká šance seznámení

Na rozdíl od běžných inzercí si v agenturách s celostátní působností vybíráte partnera z tisíců. Díky počítačové databázi je vyhledáván partner podle vašich požadavků na charakter, vzdělání, vzhled apod. Další šancí na navázání partnerského kontaktu jsou seznamovací akce a seznamovací pobyty v tuzemsku a zahraničí.

Seznamovací agentura šetří váš čas a nervy

Seznamka vám poskytuje servis, díky kterému nemusíte pracně shánět vhodného partnera. Agentura tak činí za vás – předloží vám seznam adeptů, ze kterých si pak vybíráte.

Budete zdravější a šťastnější

Člověk může být šťastný sám, ale nevydrží mu to dlouho. Teprve štěstí sdílené ve dvou je to pravé ořechové. Navíc, zamilování lidé jsou odolnější proti nemocem!

Služby seznamovacích agentur

Seznámení a počítačový výběr partnera

Na základě vyplnění dotazníku se základními údaji o sobě a s požadavky na partnera vám počítač ve seznamovací agentuře sestaví tipy na ideální partii. Součástí databáze seznamky jsou také barevné fotografie, takže se samozřejmě rozhodujete i podle nich. Pak už je jen na vás, koho zkontaktujete.

Vybírat nebo být vybírán - seznamovací agentura poradí

Jestli chcete vybírat sami nebo být jen evidováni v databázi a nabízeni klientům je opět jen vaše volba. Větší šance samozřejmě nabízí kombinace obojího. Můžete si také vybrat, zda nechat v databázi zapsané všechny údaje uvedené v dotazníku nebo na obrazovce počítače vystupovat částečně skrytě.

Seznamovací pobyty

Seznamovací agentury obvykle nabízí i možnost seznámení na seznamovacích pobytech v tuzemsku i zahraničí. Zájemci většinou nemusí být klienty agentury, takže se na zájezd může přihlásit kdokoliv nezadaný, třeba i s kamarádkou či kamarádem. Na zájezdech se dobře pobavíte, poznáte nové přátele, a protože uvolněná atmosféra vytváří ideální podmínky pro seznámení, možná najdete i vhodného partnera. Tuzemské zájezdy jsou obvykle třídenní, zahraniční sedmi až desetidenní.

Seznamovací akce

Jedná se o jednodenní výlety nebo besedy na různá témata (např. Partnerství a astrologie).
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies