Odhalte hvězdné rituály krásy

Čím to je, že působí světové celebrity vždy tak dokonale? Odhalily jsme jejich rituály krásy a nestačili se divit – některé zkrášlovací metody se vymykají lidskému chápání!

Victora Beckham s dlaní opřenou o hlavu

Čachtická paní po americku

Čachtická paní se koupala v krvi, „Zoufalá manželka“ Teri Hatcher si zase dává do koupele červené víno. Přispívá prý ke zvýšení elasticitě kůže, čistí ucpané póry a odstraňuje odumřelé kožní buňky.

Amy Winehouse využívá ke kráse vlastní moč

Divoká rebelka Amy Winehouse má opravdu zvláštní tip na krásu – potírat se vlastní močí! Příznivé účinky tzv. urinoterapie sice vědecky prokázány byly, ovšem pouze za předpokladu vyvarování se nezdravých pochutin a jedů jako je alkohol nebo drogy – a těch se Amy vzdát nehodlá. Že si svou nechutnou procedurou spíše škodí než pomáhá lze znát na první pohled. Její zašedlá, nezdravá pleť je odstrašujícím příkladem pro všechny, kteří koketují s drogami.

Ptačí trus prý čistí pleť

Ptačí trus vyniká vysokým obsahem aminokyseliny guaninu, proto je cenným hnojivem pro zahrádkáře. Japonské gejši si ale ptačím, konkréntě slavičím trusem potírali pleť, jelikož ji rozjasňuje a čistí a světové celebrity se nyní k této nechutné metodě přidávají také. Libuje si v ní například bývalá Posh ze Spice Girls, Victoria Beckham. Kdo by to byl do vždy vyvoněné a sterilně působící Victorie řekl?

Demi Moore krev nevadí

Herečka Demi Moore snad nestárne a každého novináře zajímá, jak to dělá. Svůj podíl má jistě její o patnáct let mladší manžel Ashton Kuchter, přiznala ale také svůj tajný tip na krásu. Demi dojíždí na detoxikační kúry do Rakouska, přičemž kúra spočívá v tom, – a teď se podržte – že si na různé části těla nechá přisát a „pracovat“ pijavice.

Kečup ve vlasech

Chcete další bizardnost? Některé blond celebrity si na vlasy aplikují kečup. Pokud se koupete v příliš chlorovaném bazénu a vaše kadeře získají nazelenalý odstín, kečup prý dokáže navrátit vlasům původní barvu.

Krása díky placentě? V showbusinessu je možné vše!

Další bizardním rituálem krásy celebrit jsou krémy obsahující extrakt z ovčí placenty, některé ženy ze showbusinessu si ale také do pokožky nechávají aplikovat výtažky z placenty lidské, a to rovnou injekčně! Podle vědců dokáží živé buňky placenty regenerovat poškozené buňky a orgány, proto pleť omládne až o několik let. O morální stránku už se však nikdo nestará.

Podivné metody stylistů celebrit

Také stylisté světových celebrit mívají podivné metody zkrášlování! Tak například neposlušné jemné vlasy kadeřníci celebrit uhlazují kartáčkem na jazyk, proti elektrizování pomáhá údajně také aviváž na prostěradla. Vizážista Lady Gaga fixuje větší třpytky na oči gelem na vlasy bez alkoholu, popadané třpytky z ostatních částí obličeje pak odstraňuje izolepou. Jak se zdá, pro krásu jsou celebrity schopné využít i těch nejméně pravděpodobných prostředků!

Nejlépe oblékané světové celebrity

Nejhůře oblékané světové celebrity

Celebrity a jejich tetování

Známé diety celebrit

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies