Pivní lázně

Češi jsou přeborníci v pití piva, ale co by jste řekli pivní koupeli? Místo pěny do koupele by vás obklopovala pěna pivní a vdechovali byste vůni pivních kvasnic. Ano, taková koupel opravdu existuje a je dokonce součástí lázeňské terapie!
Vana plná lístků květin

Pivní lázně – co to je?

Pivní lázně jsou novou lázeňskou terapií. Horká koupel s přídavkem minerálních vod a koupelového piva (zajímá-li vás pivo i jinak, klikněte sem) má omlazující a regenerační účinky.

Pivní lázně – léčivé účinky

Koupelové pivo není pivo obyčejné. Je vařené podle zvláštního receptu a přidává se do něj směs léčivých bylin. V lázni o teplotě 34°C si odpočinete, naberete sílu a energii, uvolníte svaly, prohřejete klouby, dodáte živiny kůži i vlasům. Lázeň působí jako peeling – póry kůže se uvolní a odplaví škodlivé látky. Pokožka získá vitamín B, proteiny a další léčivé látky. Koupel zlepšuje dokonce i obranyschopnost organismu - více zde.

Pivní lázně – průběh

Hosté si na 20 minut vlezou do koupele ze směsi piva, minerálních vod a bylinek. Po koupeli relaxují zabalení do prostěradla a deky z ovčího rouna. Relaxace trvá také přibližně 20 minut a je nezbytnou součástí léčivé pivní procedury.

Pivní lázně – cena

Za 20 minut pivní koupele zaplatíte v lázních cca 550 Kč.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies