Práce přes agenturu

Najít v dnešní době práci není žádná legrace. Přitom využít služeb personální agentury znamená ušetřit si čas a námahu a mnohonásobně zvýšit své šance.

Žena podávající si ruku s mužem

Proč se vyplatí zkusit personální agenturu

Rozeslat ve chvíli, kdy hledáte novou práci, desítky životopisů kam Vás jen napadne, je hloupost. Mnohem účinnější je zamířit svou pozornost tam, kde máte skutečně šanci a zároveň na zvýšení šancí intenzivně pracovat - a právě to je úkol personální agentury. Najde Vám vhodné zaměstnání, pomůže připravit se na pohovor a případně také poradí, jaké další kroky podniknout. Komu jinému svěřit hledání Vašeho zaměstnání než osobám, které jsou k tomu náležitě vyškolené?

Životopis o vás mnohé napoví

Práce a rodina - jak to skloubit dohromady?

Co všechno za Vás udělá agentura

Personální agentura je tedy jakýmsi prostředníkem mezi uchazečem o práci a zaměstnavatelem. Jejími klienty jsou zaměstnavatelé hledající zaměstnance na své volné pozice, konzultanti jsou ale také připraveni poradit a pomoci samotným uchazečům. Pokud netušíte, která práce by pro Vás byla ta pravá, zaměstnanci personální agentury zhodnotí Vaše dosavadní vzdělání, pracovní zkušenosti a dovednosti a vyberou nejvhodnější místo, případně doporučí kurzy pro doplnění kvalifikace. Poradí Vám také, jak se připravit na pohovor. Využít služeb personální agentury znamená ušetřit si čas i nervy.

Škola na dluh?

Rekvalifikační kurzy

Placené a neplacené služby personálních agentur

Hlavními klienty personálních agentur jsou zaměstnavatelé – ti platí za ty uchazeče, které jim personální agentura „dohodila“ a které se také oni rozhodli na základě splnění daných kritérií přijmout. Samotní uchazeči za přijetí na pohovor personální agenturou, zprostředkování pracovního pohovoru se zaměstnavatelem a případné další administrativní práce neplatí. Platí ale za služby nadstandardní, čímž je poradenská činnost ohledně budoucího zaměstnání či vyžádané přípravy na výběrové řízení.

Jakou agenturu vybrat

Při výběru personální agentury se nejprve zaměřte na region, ve kterém působí a na oblast, ve které se specializují – obvykle se každá agentura zabývá jiný pracovními obory. Prozkoumejte také reference a v neposlední řadě vás jistě bude zajímat ceník. Věřte ale, že investice se Vám vyplatí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies