Prodlužování a zhušťování vlasů

Mnohé ženy touží změnit svůj účes. Důvodů může být mnoho, ať už chcete změnit krátký účes na dlouhý nebo vaše vlasy nevypadají tak, jak byste si přála. Od toho je tu prodlužování a zhušťování vlasů!
vlasy

Nespokojenost s účesem

Nejste-li spokojena s vaším současným účesem a chcete-li podstoupit prodlužování nebo zhušťování vlasů, délka vašich přírodních vlasů musí být alespoň 8 centimetrů.

Prodlužování vlasů

Prodlužování vlasů je proces, který je možno provést ve specializovaném kadeřnickém studiu. Podobných kadeřnických studií je čím dál tím více, takže nemusíte za prodloužením vlasů nikam cestovat.

Prodlužování vlasů – proces

Samotný proces trvá i několik hodin, to záleží především na hustotě vašich vlasů, která se mimo jiné projeví i na ceně. Čím hustší vlasy máte, tím více zaplatíte. Cena se vypočítává z počtu aplikovaných pramínků doplňujících vlasů.

 

Pramínky vlasů se pomocí speciálních tepelných kleštiček aplikují postupně jeden po druhém. Protože se postup provádí precizně ručně, výsledek je téměř zaručený. Náhradní vlasy jsou pečlivě vybrány tak, aby naprosto souhlasily s odstínem vaší barvy a také typem vlasů.

 

Takto prodloužené vlasy vám vydrží průměrně 5 – 6 měsíců.

Zhušťování vlasů

Zhušťování vlasů se provádí podobným postupem. Navíc si můžete nechat vlasy zahustit i prodloužit najednou.

Péče o zhuštěné nebo prodloužené vlasy

Péče o vlasy je úplně stejná, zahuštění ani prodloužení vlasů nepřináší žádná omezení. Vlasy můžete bez problémů barvit, používat stejný šampón i vlasové přípravky, na které jste zvyklá.

Další trendy

Permanentní styling vlasů

Aby nám brýle slušely ...

Nehty jsou ozdobou každé ženy

Trendy jara 2008 - oblékněte se podle nejnovější módy

Trendy v líčení a účesech pro rok 2008

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies