Protančete se ke štíhlé linii

Jestli už jste vyzkoušela mnoho nejrůznějších diet a stále se vám nedaří zhubnout tak, jak byste chtěla, pak pro vás máme zaručený tip, který je skutečně stoprocentní. Ptáte se, jaká že dieta je ta nejlepší? Přece tanec!

Tančící postavy žen

Tanec je nejlepší dieta

Pokud patříte mezi ženy, které si štíhlou linii udrží pouze za cenu neustálého odříkání, tvrdé dřiny v posilovnách a fitness centrech, pak vyzkoušejte novou metodu, která vám zaručí stoprocentní úspěch.

Ptáte se, proč zrovna tanec? Protože je nejen velmi účinný, ale také zábavný – určitě dobře znáte pocit přinucení ke cvičení a nudu, která celé cvičení provází. A nuda je u tance jednoznačně zažehnána!

Co při tanci probíhá v těle?

Při tanci, ať již zvolíte jakýkoliv druh, se budete cítit skvěle psychicky i fyzicky. Při tanci posilujete a procvičujete celé tělo a shazujete mnohem účelněji než při běžném cvičení na zpevnění postavy.

Navíc, víte, co vás čeká již po pár týdnech tance? Můžete se těšit nejen na viditelné výsledky, co se týče vaší linie, ale také výrazný pokles stresových hormonů, což vám zaručí celkové zlepšení nálady. Další velké pozitivum je, že vaše tělo bude mnohem pružnější, procvičenější a silnější, což je velká výhoda především pro ženy, které mají zdravotní problémy např. s bolestmi páteře…

Trendy tance – co je v módě

Jednoznačně nelze říci, jaký druh tance je nyní nejvíce v módě. Také nelze odhadnout, na jaký tanec by ta či oná žena měla chodit. Důležité je především to, abyste si zvolila takový druh tance, který je vám z nějakého důvodu nejbližší, nejvíce se vám líbí a myslíte si, že byste v něm mohla být dobrá.

Vsaďte na břišní tance

Pokud se stále rozhodujete mezi tím, jaký druh tance zvolit, pak vsaďte na břišní tance! V dnešní době není vůbec problém přihlásit se na pár tanečních lekcí dopředu – břišní tanec vás bude zaručeně bavit, postará se o zpevnění a zkrásnění vaší postavy a v neposlední řadě vám dodá větší sebevědomí.

 

Další zajímavé články z rubriky cvičení a fitness

Cviky pro krásné a pevné poprsí

Není jóga, jako jóga...

Zdravý jídelníček pro sportovce

Cviky na břicho

Účinné cviky pro dokonalé nohy

Poprvé v posilovně?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies