Reduxil - mikrotechnologie podporuje hubnutí

Novinka Reduxil - mikrotechnologie podporuje hubnutí. Reduxil je čistě přírodní produkt, který aktivně redukuje množství nežádoucího tuku. Působí i v méně prokrvených problémových partiích. Reduxil aktivuje metabolismus organismu v průběhu celého dne.

Ležící žena protahující se na pláži

Reduxil - hubněte nejen ve dne, ale i v noci

Novinka Reduxil - mikrotechnologie podporuje hubnutí.

Kdy Reduxil používat?

- jako doplněk při redukčních dietách - jako prostředek k redukci tělesného tuku - a to i v rizikových partiích - osoby, které mají omezené pohybové schopnosti, mohou Reduxil použít k redukci tělesné váhy.

Reduxil charakteristika a zkušenosti

Reduxil je čistě přírodní produkt, který aktivně redukuje množství nežádoucího tuku. Působí i v méně prokrvených problémových partiích. Reduxil aktivuje metabolismus organismu v průběhu dne. Je vhodné Reduxil používat jako doplněk dietních režimů. Reduxil je možné díky přírodnímu složení používat dlouhou dobu a bránit tak JO-JO efektu.

Reduxil - účinné látky

 

 

  • aktivně redukují nežádoucí tuk
  • působí proti tendencím přijímat nadbytečné množství potravy
  • ovlivňují výdej tělesného tepla a zrychlují metabolismus
  • brání destrukci kolagenu a elastinu
  • podporují procesy ochrany elasticity kůže
  • přispívají k detoxifikaci organismu

Dávkování Reduxil

2x denně 1 kapsli, denní kapsli hodinu před jídlem (snídaní nebo obědem), noční kapsli 1 hodinu před večeří nebo 2 - 3 hodiny před spaním.

 

Jak Reduxil působí

Reduxil plně využívá proměny metabolismu v průběhu dne a noci .

Denní složka - Reduxil

- je určena pro hodiny intenzivního tělesného metabolismu. Látky obsažené v extraktu z mořských řas aktivně ovlivňují centrum příjmu potravy v těle a mírní potřebu přijímat nadbytečné množství potravy. Látky obsažené v extraktu ze zeleného čaje (polyfenoly) zároveň stimulují termoregulační centrum organismu. Tak dochází k přímému účinku na energetický metabolismus a k aktivní redukci tukových tkání.

Noční složka - Reduxil

je určena pro regenerační fázi dne s utlumeným metabolismem. Noční pelety obsahují optimální množství výtažků z extraktu mořských řas, které brání ukládání tuků. Dále obsahují extrakt z vinné révy, který působí proti úbytku kolagenu a elastinu v průběhu regenerační fáze, zmírňuje průběh viditelných procesů stárnutí kůže a tvorby vrásek.

Složení denní kapsle Reduxil

- extrakt mořských řas, koncentrovaný extrakt zeleného čaje, oxid křemičitý, mikrokrystalická celulosa

Složení noční kapsle Reduxil

- extrakt mořských řas, koncentrovaný extrakt vinné révy, oxid křemičitý, mikrokrystalická celulosa.

Mikrotechnologie Reduxil


Účinné látky Reduxilu jsou zpracovány ve formě mikročástic. Látky prostupují tkáněmi snadněji, dosahují mnohonásobně vyšší účinnosti a přitom jsou k organismu velmi šetrné.

Upozornění Reduxil

Přípravek není určen dětem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek uchovávejte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením. Reduxil je přírodní produkt a proto jeho zabarvení může mírně kolísat. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není náhrada pestré stravy. Schváleno hlavním hygienikem ČR. Vyráběno podle standardu Good Manufacturing Practice (Správná výrobní praxe). Balení: 2x60 tablet. Existuje také poloviční balení 2x30 tablet.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies