Rozchod s noblesou

Váš vztah už dávno nefunguje jako dříve a vy pomýšlíte na rozchod? Zadržte! Dříve než to uděláte, zjistěte, zda nemáte ještě nějakou šanci. Pokud se ukáže, že ne, poradíme vám, jak se rozejít v klidu a s noblesou.
Objímající se muž se ženou
Ještě než uděláte onen radikální řez a dáte svému příteli sbohem, ujistěte se, že váš vztah by bylo křísit opravdu marné.

Příznaky končícího vztahu - z vaší strany

Padne na vás splín, když váš partner přijde domů z práce a přála byste si raději více času bez něj? Nemáte chuť mu vyprávět, co všechno se vám dneska stalo? Máte nepříjemné pocity, když vás líbá na tvář a nemáte chuť se s ním milovat? Nesnášíte jeho zlozvyky? Stydíte se za něj v určitých situacích? Trvá tato krize více než pár dnů a nepomíjí ani po všemožných obnovovacích pokusech? Pak je to jasné. Váš partner přestal být mužem, se kterým dokážete být šťastná.

Příznaky končícího vztahu - z jeho strany

Co když se váš přítel rozhodl, že už s vámi nechce být, ale neví, jak vám to říct nebo se bojí své rozhodnutí vyslovit? Spousta mužů v tomto případě změní své chování tak, aby jste mu nakonec dala sbohem sama. Pokud váš partner začal být protivný, odtažitý, má na vás najednou čím dál tím méně času, pak je to znamením toho, že se s vámi v duchu dávno rozešel.

Jak se rozejít v klidu

Jestliže jste sebe nebo svého přítele ve výše uvedených nápovědách končícího vztahu našla, seberte všechnu odvahu a udělejte radikální řez co nejrychleji. Čím více jej budete oddalovat, tím to bude horší a tím protivnější na svého partnera budete. Vysvětlete mu citlivě, ale upřímně, jak se věci mají. Nezamlčujte mu pravé důvody rozchodu. Pokud mu budete tvrdit, že není chyba v něm, ale ve vás, nevzdá se naděje, že váš vztah může ještě v budoucnu fungovat.

Krátce po rozchodu - co dělat a co nedělat

Období po rozchodu je těžké a citlivé. Pokud vás má pořád rád, bude se chtít vrátit a vidět vás. Dejte mu šanci o všem si popovídat, ale nescházejte se s ním často. Oba dva potřebujete čas. O případném přátelství může být řeč až po několika týdnech či měsících, kdy se mu můžete znovu ozvat.

Druhá šance pro partnerský vztah?

Jakmile je po všem, budete mít tendenci vzpomínat na nejlepší chvíle vztahu. K tomu přibudou prosby partnera o další šanci a myšlenky na návrat jsou tu. Uvědomte si důvody, pro které jste se s partnerem rozešla a nenechejte se zviklat. Návrat by nic neřešil.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies