Tetování nejen na párty

Vyrážíte na párty a chtěli byste být originální? Pořizovat si tetování jen na víkend už není problém. Vyzkoušejte airbrush, twinkle tattoo nebo UV paint. Efektní záležitosti nejen do klubů...
Dítě s pokresleným obličejem

Třpytivé tetování - twinkle tattoo

Twinkle tattoo je na párty ideální. Třpytivá ozdoba twinkle tattoo se nanáší štětečkem na speciální fixatér. Třpytivé tetování vydrží na kůži asi týden oproti toho „pravého”... Pro odstranění se dá použít i odličovací přípravek (vybírejte ten nej!), případně peelingové čistící přípravky.
Třpytivé tetování lze použít na kteroukoliv část těla. Twinkle tattoo je jako originální šperk - kovově lesklé ornamenty či obrázky si můžete nechat vytvořit v kosmetickém salónu. Pro ty šikovnější je zde možnost vytvořit si tetování podle vlastní fantazie - stačí šablony, barvy a kus citu pro umění. Ozdobit můžete dekolt, obličej (zvlášť působivý výrazný make-up) - jakoukoliv část těla, kterou chcete zdůraznit.

Airbrush tetování Su-do

Absolutní hit na párty všeho druhu. Airbrush tetování je rychlé a provádí se vstřikováním speciálního barviva (s obsahem pigmentů) na kůži opět pomocí šablonek. Proces aplikace airbrush tetování trvá pouhé dvě minuty a poté se jen zafixuje speciálním pudrem. Můžete s ním protančit celou noc (odolává vlhkosti). Vybírat můžete ze spousty barev, vzorů a není problém přinést si svoji šablonku.
A kde vám airbrush tetování vytvoří? V tetovacím salónu i přímo na některých párty (Hip Hop kemp 2006). Zpestření je to víc než příjemné a každý výtvor je originál. I když jen na pár dnů...

Tetování - UV paint

Tetování UV paint je velmi efektní. Namalovaný obrazec totiž není viditelný při běžném světle, pouze při UV. Jakmile se ocitnete v klubu, začne obrazec úžasně zářit.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies