Tipy na letní výlety s rodinou

Už víte, kam během letních prázdnin vyrazíte se svými dítky na výlet? Pokud ještě nejste rozhodnutí, pomoci vám mohou následující tipy na tradiční i netradiční výletní místa.

Běžící hnědý kůň

Westernové městečko nejen pro milovníky Májovek

Milují vaše dítka kovboje nebo indiány? Pokud je vaše odpověď kladná, doporučujeme navštívit westernové městečko v Boskovicích. Po vstupu do areálu se ocitnete o pár století zpět, kde společnost vám budou dělat především krásná příroda, starodávné stavby včetně indiánských týpí, spousta zvířat a samozřejmě také lidé převlečení v dobových kostýmech kovbojů a indiánů. Ve westernovém městečku se děti ani dospělí nudit nebudou, pro zde během prázdnin rozhodně zavítejte.

Aktivní zábava na bobové dráze

Milovníci aktivní zábavy mohou navštívit některou z bobových drah, které se v České republice nacházejí. Jste-li z Moravy, nejblíže naleznete bobovou dráhu v Mostech u Jablůnkova. Zde se děti mohou vyřádit nejen na bobové dráze, ale také v lanovém parku či na trampolínách. Oblíbená je také bobová dráha v Tošovicích u Oder. Středočeši mají nejblíže k místu svého bydliště bobové dráhy nacházející se v Praze, v Janově nad Nisou, v Harrachově, ve Špindlerově Mlýně nebo v Kutné Hoře (zde je nejdelší bobová dráha v ČR).

Když do ZOO, tak jedině do Lešné

Dalším oblíbeným výletním místem je ZOO Lešná, která se nachází nedaleko Zlína. Zavítáte-li zde, spatříte přehlídku rozmanité fauny a flóry a také překrásný zámek se zámeckým parkem. ZOO je rozdělena na několik tématických částí, rozdělených podle místa původu jednotlivých zvířat. Na chvíli tak můžete navštívit například Afriku, Austrálii nebo Asii. Zvláště oblíbená je tropická hala Yucatan, jenž připomíná tropický prales. Pravidelně se zde také koná komentované krmení slonů, tučňáků, klokanů, lachtanů, velbloudů a mnoha dalších zvířat. Milují-li vaše dítka přírodu a zvířata, je ZOO Lešná ideálním výletním místem právě pro vaši rodinu.

Tipy na další zajímavé místa pro letní výlety:

Výlety pro milovníky historie, hradů a zámků

Tropical Island – ráj pro děti i dospělé

Šumava, Krkonoše, Krušné hory

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies