Užijte si dovolenou na horách

Přestože už toužebně očekáváme příchod jara, za okny se zase udělalo bílo a horská střediska opět nabízejí stejně kvalitní vyžití jako v zimním období. Pojďme se společně podívat na nejlepší horská střediska u nás.
Barevný balón letící ve vzduchu

Dovolená – výlet do Krušných hor

Krušné hory patří mezi jedny z nejkrásnějších pohoří u nás. Jak v zimě, tak v létě si zde užijete spoustu zábavy. Nespočet hotelů a penzionů nabízí také kulturní, sportovní a jiná rekreační využití.

 

Krušné hory mají oproti ostatním jednu velkou výhodu, a tou je, že zde nenajdete tolik turistického ruchu. Máte tedy klid si užít dovolenou podle vašich představ.

Nádherné Krkonoše

O Krkonoších se všeobecně tvrdí, že jsou nejkrásnějším pohořím v České republice. Pokud jste příznivci vysokohorské turistiky, Sněžka je tím pravým místem pro výšlap. V zimním období jsou Krkonoše nejvyhledávanější turistickou oblastí. V létě zde naopak najdete desítky udržovaných cyklostezek, které jsou v posledních letech hojně využívány.

Krása na Šumavě

V oblasti Šumavy najdete sníh i v březnu, takže pokud si chcete ještě zalyžovat nebo zaběžkovat, neváhejte. Spousta lyžařských areálů umožňuje vyžití i pro ty nejnáročnější turisty.

 

V létě můžete navštívit některý z Šumavských rybníků, které jsou proslaveny svou krásou a okolím s panenskou přírodou.

 

Poprvé v zahraničí

Nejkrásnější přímořská letoviska - díl 1.

Exotická dovolená v Portoriku

Čína - země nesčetných možností

Dovolená 2008 u moře - Hawai

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies