Trendy líčení na silvestrovskou párty

Abyste byla na Silvestra originální a sexy, nemusíte se zrovna inspirovat u make-upu cirkusových artistek. Naučte se raději triky, díky kterým budete neodolatelná i za použití menšího množství líčidel.

Žena s nalíčenou tváří

Líčení podle barvy očí

Nejnovějším trendem je sladit barvu očních stínů s odstíny laků. Hlavním kritériem výběru krášlících tónů by ale vždy měla být barva vašich očí. Modroočky ať sáhnou po kombinaci bílé, mrazivě azurové a šedé barvy, hnědoočkám a černoočkám budou slušet tmavě zelené nebo zlaté oční stíny, zelené zase vyniknou v indigovém nebo růžovofialovém líčení. Tyto barvy pak potvrďte lakem na nehty v podobných tónech.

Pozor také na styl líčení – máte-li tzv. kočičí, tedy protáhlé, úzké oči, budete v kočičím líčení ještě více sexy, vlastníte-li ale naopak kulatý tvar oka, oční stíny za vnější stranu oka neprotahujte. Pokud máte oči zapadlé, neaplikujte stíny až k obočí, podél horních řas aplikujte světlejší odstín, těsně nad nejhlubším místem horního víčka naneste tmavší odstín a místo přechodu pak štětečkem rozmázněte.

Kombinujte zdánlivě nekombinovatelné

Pokud se nebojíte troufnout si na odvážnější líčení, zkuste zkombinovat tři naprosto odlišné odstíny očních stínů. In je například paví líčení, kdy do vnitřního koutku oka aplikujete žluté nebo zlaté oční stíny, následuje tyrkysová do středu oka a petrolejově modrá na okraj. Dobře k sobě ladí i zlatá a světle zelená, hnědá a korálově červená, nefritově zelená a královská modrá. Nápadité je také vybarvit horní víčko tmavými stíny (hnědé, modré či zelené) a spodní světlými (bílé, růžové, zlaté) – protáhněte do boku a je to!

Anděl nebo ďábel?

V době silvestrovských oslav už jsou sice Mikuláš s čertem a andělem dávno za humny, proč si ale tyto postavičky nepřipomenout i s příchodem nového roku?

Pokud máte ráda výrazné líčení, olemujte oči černou tužkou a pod spodní řasy udělejte linku červenými očními stíny. Jste-li naopak příznivkyní něhy, zvolte třpytivé bílé stíny nebo stříbrné oční linky, doprovázené andělským světlým leskem na rty.

Rty k zulíbání

Pokud se rozhodnete pro výraznější líčení, rty rozmazlete méně nenápadnou rtěnkou nebo leskem. Důležité je ale umět barvu zafixovat, abyste je po usrkávání ze skleničky nemusela neustále kontrolovat. Dobrým trikem je obtáhnout rty konturovaní tužkou, vyplnit rtěnkou, poprášit pudrem a pak znovu aplikovat rtěnku nebo lesk na rty.

Může se vám také hodit:

Triky při líčení rtů

Pravidla zimního líčení

Módní líčení podle barevného typu

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies