Účinné cviky, díky kterým se vejdete do oblíbených kalhot!

Nevejdete se do svých oblíbených kalhot? Po Vánocích se není čemu divit, téměř každý z nás nějaké to kilo přibere. V dnešním článku vám poradíme vhodné cviky pro zpevnění oblasti boků, bříška a zadečku.

Rozepnuté kalhoty obézního člověka

Cvičení se židlí

Postavte se zpříma a opřete se o opěradlo židle. Jednu nohu mírně pokrčte v kolenu, druhou nohu vystrčte dozadu a pomalu ji pokládejte na zem (ze špičky na patu). Toto cvičení opakujte alespoň 30x, 15x na každou nohu.

Účinné cviky pro dokonalý zadeček

Položte na zem karimatku a klekněte si na ní. Předloktí opřete o zem, jednu nohu zvedněte a následně ohněte tak, aby tvořila pravý úhel (chodidlo u zdvižené nohy musí zůstat ve vodorovné poloze). Dbejte na to, aby záda zůstala rovná. Snažte se zvednutou nohu pomalými pohyby kmitat nahoru a dolů, alespoň vždy 15 vteřin. Poté si chviličku odpočiňte. Tento cvik opakujte 15x na každou nohu.

Cvičení pro zpevnění dolní části těla

Lehněte si na záda, nohy pokrčte v kolenou. Jednu nohu položte kotníkem na druhé koleno. Ruce položte podél těla. Zadeček pomalu zvedejte směrem vzhůru a poté zase do zpět na zem. Opakujte minimálně 10x.

Cviky pro dokonalé bříško

Lehněte si na záda s pažemi po stranách a dolními končetinami ve vzduchu. Po celou dobu držte hlavu a ramena na podlaze. Zatněte dolní břišní svaly, přitáhněte dolní končetiny a pánev směrem k žebrům. Ujistěte se, že se chodidla nikdy nevrátí dále, než je hlava. Vydržte po dobu jedné sekundy, potom se vraťte do výchozí polohy, ke kontrole pohybu používejte břišní svaly. Opakujte 15x.

Buďte FIT s magazínem Mineralfit!

Cvičení a fitness

Kalanetika

Kurz správného posilování

Strečink a úvod k posilování

Zhubněte ve tváři

Účinné cviky pro dokonalé nohy

Cvičení na míči

Cviky pro zpevnění ramen

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies