Vyzkoušejte obličejovou gymnastiku

Pravidelným cvičením můžete dosáhnout nejen dokonalých linií vašeho těla, ale také vašeho obličeje. Vyzkoušejte obličejovou gymnastiku a uvidíte, že výsledky se zanedlouho dostaví.

Žena s krásnou pletí hladící si obličej

Pravidelné cvičení vám zaručí pevnou pleť bez vrásek

Pokud si najdete na procvičení vašeho obličeje denně alespoň 5 minut, uvidíte, že výsledky se brzy dostaví. Cvičit můžete kdekoliv – v práci, na zastávce, v koupelně a nebo třeba v pohodlí domova při sledování vašeho oblíbeného pořadu.

Proč je dobré vyzkoušet obličejovou gymnastiku?

Obličejová gymnastika je založena na zrychlení cirkulace krve ve všech částech vašeho obličeje. Čím více se zrychlí cirkulace krve, tím více se zvýší přísun kyslíku a dalších velmi důležitých látek, které vám pomohou narovnat vaši unavenou pleť. Pokud obličejovou gymnastiku podpoříte pravidelnou péčí o pleť, uvidíte, že během krátké doby bude vaše pleť krásná, pevná a zdravě vypadající.

Vyzkoušejte obličejovou gymnastiku – cviky pro dokonalou tvář

Cviky pro pevnější obličej

Otevřete pusu co nejvíce to jde, vykulte oči, vyplázněte jazyk a z plných plic si zakřičte. Nejen, že si tímto způsobem protáhnete celý obličej, ale také odstraníte přebytečné napětí.

Vyhlaďte si snadno vrásky na čele

Přiložte si 3 prsty k vnějšímu koutku levého i pravého oka a jemně táhněte směrem ke spánkům, přitom pomalu zavírejte a otevírejte oči. Pokud budete rychle mrkat, vyhladíte si tím povislá oční víčka.

Cviky pro pevný krk a bradu

Maximálně vyšpulte spodní ret a zkuste přitom říkat písmeno O a E.

Krásné a dokonalé tváře

Pootevřete ústa, našpulte rty a snažte se je natahovat směrem kupředu, zároveň se snažte o co nejširší úsměv. Vydržte 5 vteřin, povolte a poté opět opakujte.

Cvičení a fitness

Kalanetika

Kurz správného posilování

Strečink a úvod k posilování

Zhubněte ve tváři

Účinné cviky pro dokonalé nohy

Cvičení na míči

Cviky pro zpevnění ramen

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies