Zbraně na nevěru

Nevěra byla, je a bude. Někdy se můžeme snažit sebevíce a partner je nám přesto nevěrný, někdy si však za situaci můžeme sami. Druhé variantě nevěry lze předejít. Čtěte, jak na to.

Dvojice stojící v objetí na mostě

Zbraň č. 1 na nevěru: láska a sebedůvěra

Pokud nemáte ráda sama sebe, těžko budete schopna milovat svého partnera. Nemůžete dávat to, co nemáte – lásku. Proto se přijímejte taková jaká jste a za své chyby se nekritizujte, ale poučte se z nich.

Zbraň č. 2 na nevěru: svoboda

Dopřejte si čas nejen pro společné chvíle, ale také sami pro sebe. Nepřestávejte se kvůli partnerovi věnovat svým přátelům a koníčkům. Nelpěte na svém partnerovi, (nechcete si přece vypěstovat partnerskou závislost), ukažte, že jste svobodná bytost a vaše drahá polovička po vás nepřestane toužit.

Zbraň č. 3 na nevěru: upřímnost

Jakmile vám ve vztahu začne něco chybět, řekněte to. Pouze tak můžete začít problém řešit. Vytvářejte atmosféru důvěry, aby se nebál cokoliv vám říci také partner. Nemluvte spolu jen o práci, ale také o svých pocitech a problémech.

Zbraň č. 4 na nevěru: zábava

Dávejte si pozor, aby váš vztah nezapadl do vyjetých kolejí. Stereotyp láká ke změně a tou změnou by mohla být i změna partnera. Neustále se překvapujte, objevujte nová místa, přátele a situace. Totéž platí v sexu.

Zbraň č. 5 na nevěru: péče

Pečujte nejen o svého partnera, ale také o sebe. Buďte pro něj stále přitažlivá. Neoblékejte se pořád stejně, změňte občas účes, překvapujte ho. Nezanedbávejte péči o sebe, o postavu a snažte se být pro partnera stále žádaná.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies