Zkrášlete své nehty pomocí francouzské manikúry

Váš osobní styl se promítá nejen do oblékání, líčení, ale i do úpravy nehtů. Pěstěné nehty byly vždy jakousi vizitkou ženy a není vůbec přehnané označit je za symbol ženské krásy. V dnešním článku Vám poradíme, jak na francouzskou manikúru.

Prsty s francouzskou manikúrou položené na květině

Sada francouzské manikúry

Zakupte si sadu pro francouzskou manikúru, která obsahuje štěteček na špičky nehtů, růžový krycí lak, bílý krycí lak a také šablony na špičky nehtů. K dostání jsou také speciální péra vhodná k tomuto typu manikúry, která kromě klasické bílé nabízí perlově růžový a perlově stříbrný odstín. Vhodné je zakoupení přípravku na zesvětlení špiček nehtů a bezbarvý ochranný lak. Kromě klasické výbavy si sežeňte také pilník s gumou, který vaše nehty vyleští a vyhladí.

Příprava nehtů

  • Z nehtů odstraňte starý nános laku a nehty nechte odmočit ve vlažné vodě.
  • Nehty ošetřete přípravkem určeným na odstranění kůžičky okolo nehtu. Jakmile je kůže změklá, použijte speciální dřívko a odstraňte ji. Chcete-li se vyhnout nepříjemným oděrkám, bohatě postačí, když ji zatlačíte tam, kam patří. V žádném případě si sama kůžičku kolem nehtu neodstřihávejte!
  • Před každým lakováním nehty zjemněte lešticím pilníkem, aby lak déle vydržel.
  • Pro posílení nehtů použijte zpevňovač, který nejenže vaše nehty posílí, ale zlepší jejich strukturu a ochrání je před zbarvením při použití laku.

Francouzská manikúra - krok z krokem

Lakování bílých špiček

Nalepte si na nehty speciální šablony, které jsou obsaženy v sadách pro francouzskou manikúru - s jejich pomocí oddělíte špičky nehtů od jejich zbytku. Bílým (případně jiným světlým lakem) lakem pak nalakujte přesné linie jejich konců. Pro lepší lakování můžete použít pomůcku k oddělení prstů od sebe.

Lakování zbytku nehtů

Jakmile bílé špičky zaschnou, opatrně odstraňte šablonu a pokračujte v lakování zbytku nehtů. Můžete si vybrat ze dvou barevných laků - a to buď jemně růžového nebo tmavšího smetanového. Barevný lak nanášejte vždy od středu směrem ke kraji nehtu.

Nezapoměňte na ochranný lak

Když vrstva s barevným lakem zaschne, použijte bezbarvý ochranný lak, který dodá nehtům lesk a prodlouží trvanlivost laku.

Tipy pro křehké a lámavé nehty

Nehty - co jste o nich nevěděli?

Nehtová modeláž - nehty a ruce zkrásní

7 tipů pro dokonalé nehty - i nehty o nás mohou mnohé vypovědět

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies