Zlozvyky partnerů

Žít spolu s partnerem v jednom bytě chce velkou dávku trpělivosti a silných nervů. Zpočátku není nic, co byste mu vytkla, ale postupem času velká láska opadá a vy se na něj díváte skrz prsty.
Bílá toaletní mísa

Nepodstatným záležitostem ve vašem vztahu jste nikdy nepřikládala větší význam a nebo jste byla přesvědčená, že je změníte. V poslední době ovšem zjišťujete, že jste na partnerovi zlozvyky krátká. V žádném případě s nimi nedokážete pohnout a začínají vám nehorázně vadit. S čím nás muži dokáží nejvíce naštvat a jaké jsou jejich nejčastější zlozvyky?

Kamkoliv chodí pozdě

Máte domluvenou schůzku a už deset minut čekáte na vaší polovičku? Je dokázáno, že na muže se čeká déle než na ženy. Muži nechávají všechno na poslední chvíli a uklidňují se tak, že si řeknou: „Času je dost”. A když už teče do bot, nikdy si nepřipustí chybu. Existují dvě možnosti jak na to. Poproste partnera, aby vám zavolal, když se o pár minut zdrží. Druhou možností potom je, že na schůzku přijdete o půlhodinu později vy. Sama uvidíte, jak na další setkání s vámi přijde včas.

Nikdy neposlouchá, co mu říkáte

Vyprávíte partnerovi co se vám dneska stalo v práci a náhle zjistíte, že vůbec neposlouchá a kouká úplně mimo? Nebo dělá, že poslouchá, ale jakmile se zeptáte na jeho názor, pokrčí jen rameny a milým hlasem se zeptá, cože jste to vůbec říkala? Je jasné, že pro muže není nijak zábavné poslouchat historky o vašich kamarádkách, ale vaše starosti by vyslechnout měl. Partnerská krize může přijít i z důvodu, kdy vás partner prakticky neposlouchá. Když budete svému partnerovi něco vyprávět, požádejte ho, aby vám řekl, co ho zajímá a co naopak ne. Správného partnera však zajímá vše, co mu jeho žena řekne.

Špinavé nádobí nechá téměř všude

Nikdy se nestalo, že by váš partner umyl nádobí či ho po sobě uklidil? Dát špinavé nádobí do dřezu je snad to nejmenší co může udělat. Ale muži to berou jako trest. Naučit muže uklízet není nic jednoduchého, ale my vám dáme pár rad. Až zase narazíte na špinavé nádobí na místě, kde ho váš muž nechal napospas, klidně mu ho položte na jeho pracoviště. A je jedno jestli se jedná o místo u počítače či ponk v dílně. Uvidíte, že partner si rychle vzpomene, kam špinavé nádobí patří.

Nechává nahoře záchodové prkýnko

Je to ten nejhorší zlozvyk mužů, který dokáže každou ženu maximálně vytočit. Muži si nedokáží uvědomit, proč si jejich partnerka tak stěžuje a s klidem vám řekne, že si to prkýnko máte dát dolů sama. Pokuste se s ním domluvit, jak je tento zlozvyk pro vás absurdní a že byste byla ráda, kdyby si na to dal příště pozor. I když se zpočátku bude asi koukat divně, později se naučí být poslušný.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies