Akupunktura jako alternativní způsob hubnutí

Stále se vám nedaří hubnout? Možná v sobě máte zablokovanou energii, která vaše úsilí maří. Zkuste dietu podpořit akupunkturou. Pokud přesto nezhubnete, pozitivní výsledek si ponesete alespoň ve formě nově nabité energie.

Model hlavy,končetin a ucha

Co je to akupunktura

Akupunktura je léčebná metoda stará tisíce let. Největšího rozvoje dosáhla v Číně, odtud se rozšířila do celého světa. Jedná se o nabodávání jehel do akupunkturních bodů lidského těla. Tyto body leží na tzv. meridiánech – energetických drahách. Meridiány proudí energie propojená s jednotlivými orgány. Akupunktura odstraňuje energeticku nerovnováhu a energetické bloky, které způsobují celou řadu zdravotních potíží.

Nebojte se jehliček

Akupunkturní jehličky jsou velice tenké a do kůže se zapichuje jen malá část, takže téměř žádnou bolest necítíte. Podráždění v místě vpichu bývá zanedbatelné.

Akupunktura a hubnutí aneb "jehličková dieta "

Existují akupunkturní programy napomáhající hubnutí. Jejich součástí je snížený příjem jídla minimálně po dobu tří týdnů. Stimulace center hladu pomocí akupunkturních jehliček vám pomůže tuto dietu vydržet. Zároveň se akupunkturou odstraňují energetické blokády. Pro zrychlení metabolismu, tlumení stresu i hladu se napichují zejména ušní lalůčky.

Tzv. „jehličkovou“ dietu může kromě těhotných žen a diabetiků podstoupit každý. Během tří týdnů si zvyknete jíst menší porce jídla a díky přívalu energie pro vás bude mnohem jednodušší v dietě pokračovat. Den před zahájením kůry nesmíte nic jíst.

Akupunkturu lze považovat za dobrý doplněk dietního programu, ne však jako samostatnou metodu hubnutí.

Další dietní tipy a triky

Tajní zrádci diety

Dieta - jak správně jíst?

Nejhorší dietní omyly – vyvarujte se jich!

Tipy a triky, jak se ubránit nočnímu hladu


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies