Buďte sexy v podvazcích

Spodní prádlo doplněné o podvazkový pás je v součastné době žhavým módním trendem. Nejen, že potěšíte svého partnera, ale také sama sobě zvednete sebevědomí. V podvazcích vypadá (a také se cítí) sexy opravdu každá žena!

Žena v černém prádle na židli

Podvazky vám dodají sebevědomí při každé příležitosti

Podvazky měly v minulosti jiný význam, než mají dnes. Dříve „jen" přidržovaly punčochy, které ještě neobsahovaly elastan a snadno se tak mohlo stát, že se začaly shrnovat. Tomu měly zabránit právě podvazky. V součastné době je jejich funkce jiná. Podvazky jsou módním doplňkem, který přidá ženě na smyslnosti a nažhaví muže k milostným hrátkám. Dají se nosit i jako praktický doplněk - ať už do školy či do práce. Podvazky nemusí být nutně vidět při každé příležitosti... Důležité je, aby plnily svou základní funkci, kterou je přidržení nezbedných punčoch. Je prokázáno, že ženy které nosí podvazky pod oblečením působí sebevědoměji a vyzařuje z nich pozitivní energie (i ta sexuální).

Sexy podvazky pro každou ženu

Při výběru podvazků (podvazkového pásu) se zaměřte na délku, materiál, typ přezek i barvu.

Délka podvazkového pásu

Správně zvolený podvazkový pás by měl příjemně stahovat, neměl by nikde tlačit a ani být volný na bocích. Pás by měl být úměrně dlouhý k nohám a přezky být umístěny vysoko na stehnech. Budete-li volit mezi dvěma velikostmi, je vhodné zvolit spíše tu menší velikost.

Materiál

Volte takový materiál, který bude na vaši pokožce působit co nejpříjemněji. Sáhnout můžete například po podvazcích bavlněných, saténových, zdobených jemnou krajkou a nebo romantickými volánky.

Počet a materiál přezek

Na podvazkovém pásu je obvykle 4 až 6 přezek. Čím více přezek na podvazkovém pásu zvolíte, tím budete mít větší jistotu, že vám budou punčochy držet lépe. Na druhou stranu vám ovšem bude déle trvat, než je připevníte... Co se týče materiálu přezek, všeobecně se doporučují kovové, které nejlépe drží. Plastové přezky mohou snadno vyklouznout, čímž dají volný průchod pohybu neposlušným punčochám.

Jakou barvu podvazků zvolit?

Při výběru barvy se zamyslete nad tím, pro jaký účel si podvazky pořizujete. Z barev jsou nejžádanější podvazky v černé, červené, bílé a tělové barvě. Chcete-li, aby byly praktickou součástí vašeho šatníku, zvolte nenápadnou barvu - například tělovou nebo bílou. V případě, že si pořizujete podvazky pro slavnostní příležitost, kterou je například potěcha oka partnera, nebojte se jít do výraznějších barev, kterými jsou například černá nebo sytě červená.

Myslete na to, že nejlépe bude vypadat, pokud si pořídíte podvazky, spodní prádlo a punčochy ve stejné barvě. Celek, který se bude skládat z více barev, není zrovna ideální volbou. K podvazkům se nejvíce hodí tanga, které svými miniaturními rozměry dodají podvazkům ještě více sexy vzhled a dají vyniknout vašim přednostem.

Jsou podvazky pohodlné?

Zda-li jsou podvazky pohodlné či nikoliv, je věc názoru. Ve většině případů si je ženy nemohou vynachválit, ovšem najdou se i takové ženy, kterým podvazky nepřipadají být pohodlné. Nejste si jistá, zda jsou právě pro vás podvazky vhodným doplňkem? Není nic jednoduššího, než podvazky vyzkoušet, abyste to zjistila!

Další zajímavé články k tématu:

Spodní prádlo - co o vás prozradí?

Stylové spodní prádlo - buďte sexy!

Sexy spodní prádlo pro každou příležitost

Vyznáte se v podprsenkách?

I do postele se stylem

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies