Cambridgeská dieta je nejpopulárnější

I když u nás není Cambridgeská dieta příliš populární, podle amerických vědců, kteří se pokusili zmapovat nejznámější a nejpopulárnější diety světa, patří právě tato dieta mezi čtveřici těch nej…

Čínská nudlová polívka v plastové misce

Existuje nespočet diet, které slibují stoprocentní úbytek přebytečných kil během pár dní. Většina z nich má ovšem jen velmi krátkodobé trvání. Vědci z Ameriky mapovali, které diety patří mezi nejznámější a nejpopulárnější, a kterým věří nejvíc lidí. Výsledkem je čtveřice, do které je zařazena Dieta podle krevních skupin, Atkinsonova dieta, Zónová dieta a u nás málo známá Cambridgeská dieta.

V čem Cambridgeská dieta spočívá

Cambridgeská dieta spočívá v konzumaci instantních potravin jako jsou různé polévky, tyčinky či koktejly. Jedná se o to, že každý den si můžete zvolit pouhé tři výrobky podle vaší chuti.

Cambridgeská dieta a kalorický příjem

U Cambridgeské diety se kalorický příjem redukuje na přibližné 2000 kJ. Doporučený denní příjem pro hubnoucí osoby je však 5000 kJ.

Pro koho je Cambridgeská dieta vhodná

Tato, jedna z nejpopulárnějších diet, je vhodná pro extrémně obézní ženy, které mají často problém i s výběrem oblečení.

Cambridgeská dieta a zdraví

Co se týče zdraví, nedá se říct, že Cambridgeská dieta je zdravá. Důvod je jednoduchý: dieta vynechává jídla, jako jsou zelenina a ovoce.

Další nevýhodou této diety je, že vás nenaučí žádné nové a lepší stravovací návyky. To znamená, že po skončení se s největší pravděpodobností můžete setkat s jo-jo efektem.

Pokud se ji přesto pokusíte vyzkoušet, podporujte ji alespoň produkty, které mají minimum či dokonce vůbec žádné kalorie. Takové jsou například zeštíhlující detoxikační minerální kůry. Tím, že obsahují pouze minerály a stopové prvky bez sladidel a cukrů doplní vašemu organismu potřebné latky a přitom vám pomáhají předejít jo-jo efektu.

Kde je Cambridgeská dieta oblíbená

Cambridgeskou dietu si oblíbily zejména ženy ve Spojených státech a v Anglii.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies