Co dělat, když mám pohlavní nemoc?

Nejrůznější pohlavní nemoci jsou hrozbou poslední doby. Paradoxně s rozvojem techniky a celkovým zlepšováním životního stylu počet nakažených pohlavními chorobami rapidně stoupá. Co dělat, když máte pohlavní nemoc?
Nahá žena s nohama u těla

Nejčastější pohlavní nemoci

Mezi nejčastější pohlavní nemoci patří kapavka, syfilis, kvasinkové infekce a vředy. Obrovskou hrozbou je také samozřejmě AIDS, která se šíří velmi rychlým tempem a počet nakažených u nás už je zarážející a neustále stoupá.

Pozor na vředy!

Vředy se mohou na první pohled jevit jako ne příliš vážnou záležitostí. Dejte si na ně ale obrovský pozor. Vřed v oblasti pohlavních orgánů skutečně nemusí být nic vážného, ale zároveň také mohou symbolizovat nebezpečnou pohlavní chorobu, jako je například syfilis, který se musí ihned léčit. Jestliže se u vás objeví podobný vřed, okamžitě situaci začněte řešit, aby pak nebylo příliš pozdě.

Vši, muňky…

Tyto malé potvůrky nejsou nebezpečné, zato pěkně otravné. Jestliže takovýto problém pacient ihned nezačne léčit, může se časem dostat do velmi nepříjemné situace. Pohlavní vši jsou vlastně příbuznými vši dětské, která žije ve vlasech člověka.

 

Pohlavní vši se udržují v ochlupení pohlavních orgánů, mužských vousů nebo podpaží – zkrátka tam, kde mají chlupy pevnější strukturu, na kterých se pohlavní vši zachytí. Typickým příznakem tohoto onemocnění jsou svědění a namodralé skvrny na postižené kůži, které jsou způsobeny nedostatečným prokrvením.

Hrozba jménem syfilis

Tuto chorobu provází několik stádií. Syfilis je nutné ihned léčit, jinak může vést až k úmrtí pacienta. Jestliže se syfilis začne léčit už v prvním stádiu, postižený na sobě ani nepocítí následky. Máte-li na tuto chorobu podezření, zajděte co nejdříve k lékaři, který onemocnění začne urgentně léčit.

 

Kuriózní sexuální úchylky

Co se odehrává při sexu?

Svádění ve vztahu

Intimní hygienou proti výtokům a infekcím

Zdravý sexuální život

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies