Do léta krásná a štíhlá - zaručené diety

Léto se pomalu, ale jistě blíží, proč tedy nezačít držet nějakou tu dietku? V dnešním článku vám přinášíme přehled o nejoblíbenějších a nejúčinějších dietách, které vám do léta zaručí krásnou a štíhlou postavu.

Žena v plavkách s čepicí na hlavě

Redukční dieta

Redukční dietou snížíte váhu až o 4 kg za měsíc. Snížíte příjem kalorií o 1000 kcal za den a kila půjdou dolů téměř okamžitě. Chcete-li hubnout ještě rychleji, váš denní příjem by neměl přesáhnout 1000 kcal za den.

Dieta Lenky Kořínkové

Herečka Lenka Kořínková je nadšenou propagátorkou dělené stravy. Podle její diety však můžete jíst kdykoliv cokoliv, jen ve správné kombinaci. Metoda je založena na myšlence, že způsob stravování je odrazem vnitřního cítění každého z nás.

Hubnutí s pohybem

Všichni víme, že nadbytečné kilogramy se ukládají, pokud přijímáme více energie než vydáváme. Všichni víme, že ne dieta, ale pohyb je klíč k úspěchu při hubnutí. Přesto raději volíme stravovací pasivitu než fyzickou aktivitu. Zkuste si denně například zajezdit 10 až 20 minut na rotopedu, nebo si jenom zaběhejte - zanedlouho určité poznáte výsledky.

Cambridgeská dieta - nejpopulárnější a nejznámější

I když u nás není Cambridgeská dieta příliš populární, podle amerických vědců, kteří se pokusili zmapovat nejznámější a nejpopulárnější diety světa, patří právě tato dieta mezi čtveřici těch nejlepších. Cambridgeská dieta spočívá v konzumaci instantních potravin jako jsou různé polévky, tyčinky či koktejly apod. Jedná se o to, že každý den si můžete zvolit pouhé tři výrobky podle vaší chuti.

Zónová dieta - dieta celebrit

Konečně dieta bez hladovění! Zónová dieta spočívá ve správném poměru sacharidů, bílkovin a tuků v každém jídle a kalorie jsou až na druhém místě. Oblíbil si ji celý západní svět a nyní se zabydluje i u nás.

Sacharidová dieta

Kalorie - co to vůbec je?

Tipy a triky, jak se ubránit nočnímu hladu

Méně známí ničitelé kil Vám zaručí štíhlou linii

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies