Doplňky a šperky z kamenů jsou in

Minerálními a drahými kameny se lidé zdobili odedávna. Kromě estetické funkce měly také funkci léčebnou. Dnes se kameny i jejich napodobeniny objevují snad na všech módních doplňcích. Buďte in a pořiďte si je také!
Stříbrný prsten s červeným kamenem

Módní doplňky a šperky 2008 - diamanty a léčivé kameny

Hitem módních doplňků budou nejen v roce 2008, ale i v čase budoucím drahé a léčivé kameny. Vyjímají se nejen v náušnicích, řetízcích, náramcích a prstýncích, ale také jako zajímavý doplněk v páscích, hodinkách nebo kabelkách. Pokud jste ochotni investovat do šperků větší částku, vyplatí se nákup diamantu. Jeho cena neustále roste a dá se s ním volně obchodovat. Navíc, v dnešní době nejistoty finančních trhů je to dobrý způsob, jak uložit své úspory a nepřijít o ně.

Opravdu jsou léčivé kameny léčivé?

Doplňky a šperky z léčivých kamenů mají úžasnou schopnost léčitelství a psychické podpory. Při jejich výběru se můžete řídit znamením horoskopu, léčivými účinky nebo jen vlastním srdcem a intuicí. Už od starověku lidé z drahých kamenů vyráběli amulety a přikládali je na čakry – energetické body v těle. Fyzik Walter Starck dokázal, že elektromagnetické záření kamenů opravdu dokáže pozitivně působit na naše tělo i psychiku.

Jak pečovat o doplňky s léčivými kameny

Protože ale kámen snímá vaši negativní energii, je třeba jej občas omýt pod tekoucí vodou. Jejich sílu obnovíte tak, že jej několik hodin ponecháte na světle, ne všem druhům kamenů ale vyhovuje přímé sluneční světlo.

Léčivé kameny podle znamení horoskopu

Beran

ametyst, hematit, červený jaspis, chalcedon, karneol, mechové acháty

Býk

zelený avanturin, růženín, karneol, malachit, růženín

Blíženci

sardonyx, tygří oko, citrín, křišťál, modrý chalcedon, karneol

Rak

zelený avanturin, karneol, achát, amazonit, perleť

Lev

křišťál, granát, onyx, tygří oko

Panna

sardonyx, citrin, jaspis, ametyst, karneol, tygří oko, sodalit, ametyst

Váhy

záhněda, citrín, achát, nefrit, rodonit, růženín, serpentin

Štír

karneol, červený jaspis, opál, achát, hematit, malachit, červený avanturín

Střelec

modrý chalcedon, sodalit, granát, ametyst

Kozoroh

ametyst, onyx, křišťál, jaspis

Vodnář

sokolí oko, fluorit, tyrkys

Ryby

ametyst, jaspis, opál, fluorit, nefrit, perleť, tyrkys

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> <!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normální tabulka"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026"/> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <o:shapelayout v:ext="edit"> <o:idmap v:ext="edit" data="1"/> </o:shapelayout></xml><![endif]-->

Další zajímavosti z rubriky Móda a trendy

Trendy oblečení pro ženy s širšími boky

Módní inspirace - naučte se kombinovat oblečení

Dokonalé líčení - jak na to?

Trendy opasky pro letošní rok

Oblečte se podle typu Vaší postavy

Těhotenská móda

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies