Hubněte tancem!

Milujete tanec? Výborně! Při tanci totiž můžete parádně zhubnout! Jenže jaký druh zvolit, pokud toužíte hlavně po váhovém úbytku a jaký, pokud chcete zpevnit jen určité partie?

Ženy cvičící zumbu

Když chcete co nejrychleji zhubnout

Vyzkoušejte afro dance nebo zumbu

Jste-li temperamentní až živočišná žena a toužíte co nejrychleji zhubnout, doporučujeme vyzkoušet některý z těchto svižnějších tanců. Nejvíce se zapotíte při zumbě, která je jakýmsi mixem základů všech latinskoamerických tanců a na jejichž kurzech se budete cítit jako na jedné velké párty.

Více o zumbě v článku ZDE»

Při afro dance se zase klade důraz na spontánní pohyby těla podobné tanci domorodců kolem posvátného ohně – chcete-li za sebou ale zanechat celý svět a naopak se více spojit s vlastním tělem a vnitřním světem, pocítit souznění s celým Vesmírem, tento tanec je pro vás jako dělaný.

Když chcete posílit svaly nohou

Stepujte!

Pokud jste někdy viděli stepujícího tanečníka, je vám jasné, že stepování je fyzicky velmi náročné. Dřina se vám ale vyplatí – zlepšíte si nejen kondici, ale také výrazně zpevníte svaly nohou.

Více o stepu a step aerobicu v článku ZDE»

Když chcete zpevnit celé tělo

Vsaďte na latinskoamerické druhy tance

Na zpevnění svalů celého těla jsou ideální latinskoamerické druhy tance jako je např. samba, rumba nebo salsa. Salsa se často také tančí v páru, takže můžete přivést i partnera. Při sambě zpevníte především stehna a zadeček. Pokud umíte hýbat boky, latina vám půjde!

Když chcete působit žensky, zvýšit si sebevědomí

Zkuste orientální tanec nebo flamenco

Nebaví vás skákat jako šílená, máchat sebou a skrz na skrz u toho propotit triko? Pokud jste mírnějším typem osobnosti, zvolte si tanec, který sází na ladnost a ženskost. Bavit by vás mohl orientální tanec nebo flamenco.

Při orientu ale nepočítejte s tím, že příliš zhubnete, to byste musela docházet na hodiny alespoň třikrát týdně nebo si dělat soukromé lekce doma. Výhodou těchto smyslných exotických tanců je ale jejich rozmanitost, to, že zlepšují celkové držení těla, rozvíjí vaši pohyblivost postupně, ne nárazově, a posilují zádové svaly, takže vám uleví od bolesti.

Orientální tanec zvyšuje sebevědomí i plodnost

Také flamenco je velmi ženský tanec. Pochází z ohnivé Andalusie a ukázat svou ohnivost bude žádat i po vás. Zvýší vám sebevědomí, díky důrazu na pohyby rukou posílí vaše paže, ale také svaly nohou.

Když chcete hubnout a milujete modernu

Jsou moderní tance jasnou volbou

Máte rádi městský styl, taneční muziku a filmy jako je Honey nebo Let´s dance? Chcete nejen zhubnout, ale také zpevnit postavu a dobře se u tance bavit? Osloví vás Hip hop, R´n´B, Street dance, Break dance a podobné styly moderních tanců. Speciálně pro ženy je pak určen Lady Sexy Dance, kde se naučíte nejen svůdně kroutit, ale také vyjadřovat tancem své emoce. Hodiny Lady Sexy Dance bývají také často doplněny posilováním.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies