Kosmetické novinky, které musíte mít

Kosmetický trh je neustále zaplavován novinkami. Které z nich ale opravdu stojí za to? Poradíme Vám!

Usmívající se tvář ženy s modrýma očima

Kde jsou ty časy, kdy se řasy zvýrazňovaly krémem na boty a první pudry obsahovaly vysoce jedovaté olovo. Dnes nám kosmetické hračky dopřávají luxus, o jakém se ženám v dřívějších dobách ani nezdálo. Jen se na to sami podívejte:

Stíny na obočí

Chcete zvýraznit barvu svého obočí, ale černá tužka vám přijde příliš „drsná“ a hnědá zase neladí s odstínem vaší barvy? Vyzkoušejte tzv. pigmentované stíny na obočí, které jsou zcela přírodní a především – po jejich aplikaci nikoho ani nenapadne, že jste nějaký kosmetický výrobek použila. Působí totiž naprosto přirozeně!

Zmatňující ubrousky

Zmatňující krémy a séra již z reklam znáte. Perfektní novinkou jsou ale zmatňující ubrousky. Oceníte je především v parném létě, kdy mastná a orosená pleť nepůsobí zrovna pleť. Stačí otřít tváře zmatňovacím pomocníkem a budete vypadat, jako byste použila transparentní pudr!

Urychlující sprej pro zaschnutí laku na nehty

Nalakovala jste si právě nehty, ale potřebujete se najednou nutně obléci a vyrazit z domu? Aby veškerá vaše práce nepřišla vniveč, natřete nehty urychlujícím sprejem pro zaschnutí laku na nehty a můžete bez obav vyrazit. Urychlovače vyrábí například Avon.

Kulma na řasy

Kleštičky na řasy již známe. Dokáží řasy perfektně natočit, bohužel však ne na trvalo. S kulmou na řasy ovšem můžete počítat s déletrvajícími účinky – řasy jsou natočené několik dní! Stačí přitom kulmu zmáčknutím jediného tlačítka zapnout a za 15 vteřin je již lehce nahřátá a tedy připravena k použití. Kulma funguje díky dvou tužkovým bateriím. Cena za tuto kosmetickou novinku se pohybuje okolo pětiset korun.

Zářivý gel na řasy a obočí

Preferujete-li přirozený vzhled očí a obočí, zářivý gel je pro vás namísto klasické řasenky to pravé ořechové. Nejen že posílí vaše brvy, ale také propůjčí řasám a obočí krásný lesk. Váš pohled bude přímo zářivý!

Stojí také za to:

Nálepky na nehty - konec lakování!

Umělé řasy vykouzlí sexy pohled

Fotodepilace - bezbolestné odstranění chloupků

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies