Kosmetika z vaší kuchyně – 2. díl

Chcete mít krásné bílé nehty, porcelánově jemnou pleť a nebo krásné přirozené opálení po celém těle během chvilky? Žádný problém! V dnešním článku vám poradíme, jak na to!
Pomůcky při saunování

Zbavte se žlutého zabarvení nehtů s pomocí citrónu

Trápí vás žluté zabarvení nehtů, kterého se nemůžete zbavit? Postačí šťáva z jednoho citrónu a trocha vlažné vody. V tomto roztoku mějte nehty ponořené alespoň 5 minut, uvidíte, jak po vyjmutí budou vaše nehty krásně bílé.

Medový peeling pro krásnou pleť

Smíchejte 3 malé lžičky medu s 2 lžičkami bílého jogurtu a 2 lžičkami ovesné mouky. Tuto směs si jemně naneste na obličej a krouživými pohyby chvilku masírujte. Poté obličej opláchněte vlažnou vodou. Tato "zázračná" směs vaši pleť vyčistí, vydezinfikuje, zjemní a také rozjasní!

Mandlová maska pro pevnou pleť

Rozmixujte hrstku sladkých mandlí se lžičkou jogurtu. Naneste ji na pleť a nechte působit asi 20 minut. Uvidíte, jak se vám pleť krásně zpevní a rozzáří!

Trápí vás tvrdá kůže na nohou? Vyzkoušejte sůl!

Koupel nohou můžete provést v teplé vodě s rozpuštěnou solí nebo s několika kapkami oleje. Stačí, když koupel bude trvat 10-15 minut. Skvěle tak zjemníte jak kůži na nohou, tak i samotné nehty.

Krásně opálená i v zimě? S karotkou to nebude problém!

Žádné drahé samoopalovací prostředky nepotřebujete, postačí pouze štáva z čerstvé karotky a nebo mrkve. Ano, je to tak – čerstvě vymačkanou štávu naneste na obličej a dekolt, poté nechte působit. Barvivo karoten, které tato zelenina obsahuje udělá veškerou práci za vás a navíc za pouhých pár korun!

Související články

Kosmetika z vaší kuchyně – 1. díl

Bioprodukty a biopotraviny

Zdravá kosmetika versus bio kosmetika

Biosolárium – biosolária a co na to odborníci

Vlasová kosmetika dokáže vlasy i poškodit

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies