Květinová móda oživí zimu

Ptáte se, jak oživit zimní módu? No přece letními motivy! Vysoce trendy jsou květinové vzory, které se nosí nejen na oblečení, ale i doplňcích a špercích. S květinovou módou budou hned vaše zimní dny veselejší!
Oko ženy s fialovými  květy

Trendy květiny

Květiny můžete v zimě spatřit nanejvýš v květinářství, což je velká škoda. Kdo ale říká, že se jich musíte vzdát? Na halenkách působí mladě a optimisticky a jsou žhavým módním trendem, ať už se jedná o obrovské květy či drobná kvítka. Bát se ale nemusíte ani květin na kabelkách, šatech, sukních nebo čepicích. I pouhý symbol květiny oživí váš outfit – moderní je i květinová brož na svetru či saku nebo řetízek s přívěskem ve tvaru květiny.

Květinová móda – jak ji kombinovat?

Lehké materiály s květinovými vzory se dají v zimě zajímavě kombinovat s úplety – například se svetrem nebo pončem. Netradičně působí i s kožešinami. Vyvarujte se kombinaci více druhů květovaného oblečení a pozor také na doplňky – pokud na sobě budete mít květovanou kabelku, náušnice i prsten, budete vypadat jako holka z poutě. Jednobarevné oblečení ale nejlépe oživíte právě pestrým květovaným šátkem nebo kabelkou. Pamatujte, že jakmile zvolíte květinový potisk, na oblečení s jinými vzory musíte zapomenout!

Květiny ve vlasech

Květy jsou zvláště nádherné ve vlasech – ať už živé či umělé - formou sponky nebo čelenky. Čelenka s květinou se obzvláště hodí na plesy a slavnostní příležitosti. Oživí vás ale také květinový šátek ve vlasech nebo obyčejná gumička s květinou.

 

Květiny podtrhují ženskou krásu a přináší něhu. Jejich výhodou je, že mohou být součástí romantického, ale i divokého cikánského stylu nebo etno stylu. 

Buďte trendy i v zimě

Trendy výbava na zimu – čepice, šály a rukavice

10 nejžhavějších trendů letošních podzimu

Čepice – důležitý doplněk zimy

Kabát – základ zimních trendů

Barevná typologie – jak zazářit


 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies