Make-up vhodný na pracovní pohovor

Chcete zazářit na pracovním pohovoru? Základem úspěchu jsou nejen Vaše schopnosti a vhodně zvolené oblečení, ale také make-up. V dnešním článku Vám poradíme, jak se správně nalíčit.

Fialová květina na tváři ženy

Výrazným make-upem nikoho nezaujmete

Pokud jdete na důležitý pracovní pohovor a chcete zazářit, rozhodně zapomeňte na výrazný make-up. S přehnaným a velmi výrazným make-upem, slepenými řasami, výraznými očními stíny a rtěnkou rozhodně na nikoho dojem neuděláte...

Decentní make-up hraje prim

Není nad decentní make-up, který zakryje nedostatky a zvýrazní vaši krásu. Budete působit přirozeně a zároveň také sebevědomě. Předejděte proto základním chybám a inspirujte se našimi tipy pro decentní líčení, které naleznete v následujících řádcích.

Jak na decentní make-up

Korektor

Nejdříve zakryjte korektorem pupínky, zarudlá místa a místa s přebytečným pigmentem. Jemným vklepáním korektoru zamaskujete i tmavé kruhy pod očima. Korektor by měl být vždy o něco světlejší než je barva naší pleti.

Make-up

U make-upu je nejdůležitější zvolit správný odstín - měl by být ve stejné barvě jako vaše pleť. Největší chybou je používání tmavšího make-upu. Malé množství make-upu rovnoměrně prsty rozetřete po obličeji. Čím důkladněji jej rozetřete, tím méně bude vidět.

Pudr

Než začnete pracovat s pudrem, počkejte, až kůže make-up trochu vstřebá. Pudr nanášejte vždy štětcem, lehce jej oklepejte a teprve pak aplikujte na tvář. Na závěr pleť ještě jednou přejeďte čistým štětcem, čím odstraníte přebytečný prášek. Takto zabráníte vytvoření nepřirozeně hrubé vrstvy pudru na tváři.

Tvářenka

Tvářenka dodá vašemu vzhledu šmrnc. Usmějte se na sebe do zrcadla a tvářenku nanášejte štětcem na vystupující lícní kosti - směrem od rtů k uchu.

Řasenka a oční stíny

Nalíčené řasy dodají našemu pohledu ten správný šmrnc. Základem je nalíčení horních a dolních řas, stačí jedna vrstva řasenky. Oční stíny nanášejte na celé horní víčko a od poloviny víčka rozšiřujte až k obočí. Co se týče barvy očních stínů, je dobré zeptat se kamarádky, která vám určitě poradí, jaká barva vám sluší nejvíce.

Rtěnka a lesk

Na rty použijte buď klasickou rtěnku nebo lesk. Nejlépe je použít nejprve konturovaní tužku k vykreslení tvaru rtů a pak vykreslit rty, nejlépe s použitím štětečku na nanášení rtěnky. Ideální jsou bezbarvé lesky s vitamíny, které rty nejen vyživí, ale také zvýrazní.

Články k tématu:

Svatební účesy a líčení

Dokonalé líčení - jak na to?

Vhodné líčení pro brunety

Módní líčení podle barevného typu

Trendy v líčení jaro/léto 2010

Líčení podle znamení zvěrokruhu

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies