Masáž vonnými oleji

Masáže s pomocí nejrůznějších vonných olejů jsou skvělou záležitostí pro celkovou regeneraci nejen vašeho unaveného těla, ale také mysli. Pojďme se společně podívat, jak se na takovou masáž vybavit.
Lahvičky plné barevných masážních olejů

Dopřávejte si masáže

Mnoho lidí masáže pravidelně navštěvuje, ale existuje také mnoho lidí, kteří masáž ještě v životě nevyzkoušeli a předem její blahodárné účinky odsuzují nebo jim nevěří. Masáže skutečně nejsou zbytečnou záležitostí a pravidelné intervaly masáží zlepší nejen vaši fyzickou, ale také hlavně psychickou vyrovnanost.

Vonné oleje osvěží mysl

Domácí masáž zvládnete bez problémů sami a nemusíte se bát, že byste si s partnerem vzájemně mohli ublížit. Relaxační masáž totiž spočívá v jemném promasírování ztuhlých partií, kterým nic nepokazíte, právě naopak. K takové domácí masáži si přizvěte malého pomocníka, kterým je vonný masážní olej. Uvidíte, že masáž bude natolik příjemná, že s ní nebudete chtít přestat.

Vliv masáže na psychiku

Že má masáž vynikající vliv na fyzickou stránku člověka, už víme. Jak ale působí na naši psychiku? Je všeobecně známo, že čím lepší fyzická vyrovnanost, tím lepší je na tom také ta psychická. To platí také obráceně. Pokud při masáži navíc použijete vonný masážní olej, začnou se z něj uvolňovat vonné látky, které způsobují příjemné pocity. Dostane se vám relaxace, příjemné únavy a tělesné i vnitřní regenerace.

Masážní olej jako dárek

Vonné masážní oleje se prodávají ve velmi širokém spektru, můžete si zvolit právě takovou vůni, která vám bude nejpříjemnější. Masážní olej můžete také darovat jako malou pozornost někomu, koho máte rádi. Uvidíte, že váš dárek jistě ocení.

Zdravotní rádce vám nabízí:

Chrápání - jak se ho zbavit?

10 kroků ke kvalitnímu spánku

Vitamíny pro život

Víte, co je psychowalkman?

Prenatální diagnostika

Trápí vás jarní únava?

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies