Móda – trendy vzory pro letošní rok

Módní diktát je pro letošní sezónu velmi neúprosný. Přesto nám nabízí spoustu možností, které by byla velká škoda nevyužít. V dnešním článku vám prozradíme, jaké jsou módní vzory pro letošní sezónu.
Žena s červenou košilí uvázanou pod prsy

Jarní a letní sezóna

Pro jarní a letní sezónu v módě platí vždy stejné pravidlo. Je mnohem veselejší a nabízí spoustu nových trendů, které se odráží nejen v podobě veselých a hravých barev, ale také trendy vzorů, pomocí kterých můžete nosit skutečně trendy oblečení.

Trendy vzory – puntíky

Puntíky jsou pro letošní jarní a letní sezónu jasnou jedničkou mezi vzory. Puntíkované oblečení si mohou dovolit velmi štíhlé i baculaté ženy a nemusí se obávat, že by jim právě tento vzor neslušel.

 

Je hravý a přináší spoustu možností, jak jej využít. Nejvíc oblíbené jsou pro letošní sezónu puntíkované šaty. Velikost teček záleží pouze na vašem výběru a fantazii. Také doplňky v podobě puntíkovaných kabelek, bot nebo šátků jsou in!

Trendy vzory – kostky

Také kostkované oblečení hraje v letošních teplých dnech prim. Módní návrháři jsou tímto vzorem doslova posedlí a tvoří nové a nové módní kolekce, které jsou inspirovány právě kostkami. Využijte možnosti, které nám přináší móda a pořiďte si také alespoň jeden kostkovaný kousek do vašeho šatníku.

Asymetrické vzory

Na asymetrické vzory si musí dát pozor především ženy, které mají oblejší tvary. Asymetrické tvary totiž sluší především velmi štíhlým ženám, ale záleží také na volbě střihu, který je v této situaci podstatný. Pokud přesto milujete velké abstraktní potisky, pořiďte si outfit v jedné barvě a nic nezkazíte tím, budete-li nosit tyto vzory na doplňcích.

Módní oblečení pro muže

Nejen ženy, ale také muži mají v této sezóně na výběr. Pánové, bohužel se musíte vzdát trendy puntíků, které jsou určeny jen ženám. Pokud přesto narazíte na puntíkovaný model, který se vám líbí, raději jej pusťte rychle z hlavy. Puntíky si můžete dovolit maximálně na kravatě a i tak si musíte dát na výběr ostatního oblečení velký pozor. Na druhé straně, kostky si prostě pořídit musíte! Ať na kalhotách, tričku nebo košili, kostky prostě tuto sezónu musíte mít!

Další zajímavé články z rubriky móda a trendy

Oblečení pro různé příležitosti

Móda a trendy - výběr podprsenky

Jak šel čas s módou...

Kosmetické trendy nejen pro ženy

Přírodní péče o vlasy

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies