Módní trendy pro podzim a zimu 2010

Jaké trendy si pro nás módní návrháři připravili pro nadcházející sezónu? Podzimní a zimní módě vládne minimalismus, 50. až 80. léta, přírodní barvy a zajímavé vzory. Ostatně, přesvědčit se o tom můžete sami v našem dnešním článku.

Ženy v zimních kabátech

Trendy barvy a vzory letošního podzimu a zimy

Na pestré a křiklavé barvy v následující sezóně raději zapomeňte. Návrháři hledali inspiraci v přírodě a proto také barevné variace jednotlivých modelů jsou bohaté na přírodní barvy. Módními barvami jsou béžová (takzvaná velbloudí), šedá, tmavě cihlová, tělová a khaki. Podzim a zima je také ve znamení malinové a starorůžové barvy. Jednotlivým modelům dominují zlaté výšivky, folklórní květiny, kostky, krajky, kožešiny a peří.

Foto:sxc.

Dlouhý světlý kabát či krátká „letecká" bundička?

Co se týče aktuálních módních trendů, tak návrháři mají jasno. Pokud chcete být IN, pořiďte si klasický béžový kabát a nebo krátkou bundu v pánském stylu, která je inspirována oblečením armádních pilotů. Tmavou leteckou bundu s hřejivými úplety vrátil do centra pozornosti Christopher Bailey na přehlídce značky Burberry Prorsum. A právě ona je hitem letošní sezóny! Skvěle padne jak ke kalhotám, tak i k sukni či úpletovým šatům.

Foto:sxc.

Světlé kabáty by měly být v módě po několik dalších let, nemusíte se proto bát vyšších pořizovacích nákladů. Tyto kabáty symbolizují návrat k eleganci, navíc nás během chmurného počasí příjemně zahřejí a podtrhnou sexy ženské křivky.

Foto:sxc.

Trendy kalhoty? V jezdeckém stylu!

Kalhoty v jezdeckém stylu budou tím pravým ořechovým zejména pro ty, které jsou majitelkami dlouhých a štíhlých nohou. Na nich tyto kalhoty vyniknou nejlépe. Dají se nosit k lodičkám a nebo je můžeme zasunout do dlouhých kozaček. Trendy jsou také kalhoty s puky, kterým dominuje velbloudí, černá, šedá a tmavě modrá barva.

Foto:sxc.

Sukně s vosím pasem, pouzdrovky... a další trendy letošního podzimu a zimy

V módě budou úzké sukně do pasu, pouzdrové šaty, košile (zejména v černobílém provedení), huňaté svetry, xxl bolera či topy a tuniky se vzorem britských květů. Letošní trendy jsou opravdu velmi rozmanité a každá z nás si zajisté najde ten svůj styl.

Foto:cosmoworlds.com

Nezapomeňte na doplňky

Nezbytným doplňkem k podzimnímu či zimnímu outfitu je šála. Vybrat si můžeme z nepřeberného množství barev, vzorů i materiálů (pletené šály, látkové šátky, apod).

Foto:Mango

Trendy obuv pro podzim a zimu 2010

Doplňky, které jdou s módu po desetiletí

Móda, která vás omladí

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies