Trendy obuv pro podzim a zimu 2010

Nechte se inspirovat slavnými módními návrháři a pořiďte si trendy obuv, ve které budete letošní podzim a zimu zaručeně in. V módě budou jak vysoké kozačky, tak i lodičky, sněhule a kotníková obuv.

Nohy v černých kozačkách a růžovou kabelkou

Trendy obuv pro podzim a zimu 2010

Módním obuvnickým hitem číslo jedna jsou pro letošní zimu extra vysoké kozačky. Přívlastkem vysoký ale nemáme na mysli podpatky, ale celkovou délku obuvi. Trh také zahltí klasické lodičky, sněhule a kotníkové kozačky. Rebelský styl kombinuje glamour a grunge, které působí velmi sexy. Tomuto stylu obuvi dominuje lesklá kůže v kombinaci s textilií, charakteristické je i zdobení různými cvočky, nýty a přezkami.

Rebelskému stylu dominuje glamour a grunge

Trendy barvy a materiály

Většině kolekcím letošního podzimu a zimy dominuje černá barva, dále pak tmavě šedá a pepřová. V menší míře se objevuje petrolejová, tmavě modrá, fialová, červená a bílá. Z materiálů převládá jemná a kvalitní kůže v matném vzhledu, méně pak velur (zejména u obuvi pro teenagery) a nebo nubuk. Nechybí ani rustikální styl, pro který je charakteristický patchwork a obnošený vzhled.

Oblé i zúžené tvary špiček a vysoké štíhlé podpadky…

I letos jsou v módě kulaté tvary špiček, objevují se také špičky zúžené, ovšem ne příliš protáhlé. Hitem jsou vysoké štíhlé podpatky, dále pak podpatky trychtýřové a špalíkové. V podzimních a zimních kolekcích jsou zastoupené jak profilované podešve, surová guma, tak i klínky.

Zvýrazňujícími prvky hrají u letošní podzimní a zimní obuvi prim

Letošní podzim a zima je ve znamení návratu k ženskosti. Zvýrazňujícími prvky u obuvi jsou matné nýtky, zipy (na svrchním materiálu), přezky, potisky, ražby či knoflíky. Nechybí ani řasení, kombinace materiálů či kožešinové zdobení. Zdobné prvky se objevují nejen na špičkách, ale i patách a kotnících.

Móda včera a dnes

Móda do práce

Móda ve stylu country

Móda do školy

Móda, která vás omladí

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies