Mužská sexualita - vše, co o ní chcete vědět

Svět mužské sexuality fascinuje nejednu ženu. Je spousta otázek, ve kterých byste chtěla mít konečně jasno, ale máte zábrany se zeptat? Pak se podívejte, jestli odpověď nenajdete právě v tomto článku.

Muž držící červenou kravatu uvázanou na krku

Má velikost penisu vliv na partnerčino uspokojení?

Ne, pohlavní styk není otázkou rozměrů - citlivá vaginální zóna, která je při styku stimulována, sahá do hloubky 4 cm. Najde se ale určité množství žen, které preferují větší penis z toho důvodu, že ho lépe cítí.

Mohou muži předstírat orgasmus?

Není to standartní mužské chování, muži nemají důvod, proč by to dělali. Obecně muž ani netuší, že něco takového je možné. Jediným případem, kdy by ho napadlo předstírat orgasmus, je tehdy, když se mu nedaří ejakulovat a chce ukončit styk. V tom případě může simulovat orgasmus kvůli partnerce, která cítí určitou frustraci, nedojde-li k mužovu orgasmu.

Může mít muž orgasmus bez ejakulace?

Ano, může se to stát, ale obecně platí, že to signalizuje zdravotní problém, většinou spojený s prostatou. Fyziologicky orgasmus a ejakulace není totéž, i když máme tendenci si to myslet, protože se časově shodují. Muži, kteří se zabývají tantrickou jógou zaměrenou na sexualitu, jsou schopni ovládat svou ejakulaci, protože sperma je považováno za vzácnou substanci, která by neměla přijít nazmar.

Může mít muž orgasmus několikrát za sebou?

Muž nemůže mít několik orgasmů během jednoho pohlavního styku, jak se to stává u některých žen. Je to otázka věku, čím je muž mladší, tím rychleji je schopen dalšího pohlavního styku a následného orgasmu.

Množství spermatu při ejakulaci závisí na intenzitě prožitku?

Ne, množství spermatu souvisí s frekvencí styků. Někdy může malé množství spermatu muže znepokojovat a zmenšit tak jeho sexuální prožitek, ale to je čistě psychologická záležitost.

Proč většina mužů po orgasmu usíná?

Po orgasmu následuje totální vyčerpání, muž má chuť se uvolnit. Po něj je ideální usnout a v žádném případě to neznamená nezájem o partnerku; naopak, je to gesto důvěry - muž se cítí dobře, relaxuje.

Proč mají muži ranní erekci?

Je to fyziologická záležitost - množství hormonu testosteronu je ráno zvýšené, močový měchýř je plný a stimuluje vnitřní oblast genitálií; spící muž je uvolněnější, což odbourává možné psychické bloky a erekce tedy nastupuje spontánně.To je dobré znamení hlavně pro ty muže, u kterých se objevují poruchy erekce během dne. V takovém případě se totiž jedná o problém psychický, a ne fyzický. Ranní erekce neznamená, že muž myslí na jiné ženy!

Proč muži tak oceňují orální sex?

Oblast kolem žaludu je velmi citlivá. Během orálního sexu je penis více zvlhčený a těsněji sevřený než v pochvě. Svou roli hraje i větší rychlost pohybů. Uspokojení je o to větší, cítí-li muž, že se ženě orální sex líbí.

Proč muži tak rádi fantazírují o análním sexu?

Pro muže je to něco zakázáneho, a to je vzrušuje. Dá se říci, že je stimuluje i podobnost se zvířecím sexem. Při análním sexu dochází k těsnějšímu sevření penisu. Neplatí, že muži, kteří tenhle typ sexu vyhledávají, mají homosexuální sklony.

Snižuje mužská obřízka sexuální prožitek u muže nebo u ženy?

Ne, ani u jednoho. Byl-li muž obřezán už v dětství, nemá s čím srovnávat. Naopak, došlo-li k obřízce v dospělosti, ocení její kladné stránky.

Intimní rádce a jeho rady

Kuriózní sexuální úchylky

Co se odehrává při sexu?

Svádění ve vztahu

Intimní hygienou proti výtokům a infekcím

Zdravý sexuální život

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies