Nejkrásnější přímořská letoviska – 2. díl

Jestliže se chystáte na letní dovolenou a ještě přesně nevíte kam, poradíme vám. Nabízíme vám ta nejkrásnější evropská přímořská letoviska, kde jistě prožijete dovolenou vašich snů…
Domečky u moře plném loděk

Nejkrásnější dovolená vašich snů

V dnešním díle vám představíme přímořská letoviska v Portugalsku, Španělsku a Řecku, která se neustále těší velkému cestovnímu ruchu a mnoho lidí zde každoročně tráví svou letní dovolenou.

Portugalsko - průzračné moře

Portugalsko, které se nachází v západní části Pyrenejského poloostrova a omývají ho vody Atlantického oceánu, patří mezi nejvíce vyhledávaná turistická místa cestovního ruchu. V Portugalsku najdete nejen průzračné moře a panenskou přírodu, ale také spoustu historických památek, které jistě ocení nejen milovníci kultury. Portugalsko navíc patří do zemí Evropského společenství.

 

Nejnavštěvovanějšími letovisky pak jsou Braga, Aveiro, Leiria nebo Beja. Portugalsko je také často nazýváno zemí hadů, nemusíte se však obávat, hadi žijí daleko častěji ve vnitrozemí. Přezdívku si země zasloužila v daleké historii. Tato země vás okouzlí a uvidíte, že už nebudete chtít na letní dovolenou jezdit nikam jinam.

Španělsko – slunce všude okolo vás

Španělsko patří, podobně jako předcházející země, mezi jedny z nejoblíbenějších zemí, co se týče cestovního ruchu. Španělsko je stejně tak bohaté na kulturní dědictví jako Portugalsko, oproti němu je však ještě oblíbenější a více vyhledávanější – a to především pro Evropany, protože španělská přímořská letoviska jsou daleko blíže než portugalská.

 

Mezi ta nejoblíbenější místa ve Španělsku patří Kastilie, Andalusie, Valencie a Katalánsko, které každoročně zažívají ten největší cestovní ruch. V těchto územích ale také najdete místa pro prožití klidné dovolené strávené na pláži.

 

Jestliže navštívíte některé ze španělských letovisek, budete nadmíru spokojeni. Pro zvídavé nabízí Španělsko také mnoho fakultativních výletů, které vaši letní dovolenou ještě více okoření.

 

Letecká doprava - práva zákazníka

Cestovní pas a vaše dovolená

Užijte si dovolenou na horách

Poprvé v zahraničí

Nejkrásnější přímořská letoviska - díl 1.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies