Nejkrásnější přímořská letoviska – díl 1.

Uvažujete, kam vyrazíte na letní dovolenou? Jestli ještě přesně nevíte, kam zajet, máte nejvyšší čas. Seznámíme vás s těmi nejkrásnějšími evropskými přímořskými letovisky, která vyhledávají i nároční zákazníci.
Pohled na moře

Chorvatsko – krásná příroda a klidné prostředí

Chorvatsko je skvělou alternativou pro zákazníky, kteří vyhledávají panenskou přírodu, průzračné moře a klidné prostředí. Je také ideální pro rodiny s malými dětmi. Nejkrásnější přímořská letoviska v Chorvatsku jsou Makarska, ostrov Krk, Poreč, Zadar, Zaton, Rabac nebo Umac. Ve všech těchto letoviscích se nacházejí hotely vyšších i nižších tříd, spousta sportovního i kulturního využití.

Řecko – Lesbos

Ostrov Lesbos patří v posledních letech mezi nejvyhledávanější místa v Řecku. Lesbos nabízí překrásné pláže s ještě krásnějším, průzračným mořem. Hodí se spíše pro ty, kteří upřednostňují klidnou dovolenou strávenou na pláži a v restauracích s příjemnou atmosférou.

Itálie – Kampánie

Italská Kampánie patří mezi nejmalebnější místa cestovního ruchu celé Itálie. Podnebí je velmi teplé, někdy až příliš, Kampánie tedy není v letních měsících příliš vhodná pro lidi se srdečními potížemi nebo problémy s dechem. To je ale snad jediné negativum, které Kampánie přináší. Nádherné písčité i oblázkové pláže, milé domorodce, spoustu sportovního i kulturního vyžití, noční život, to vše zde naleznete.

Francie – Azurové pobřeží

Azurové pobřeží je jednou z nejkrásnějších částí Francie, proto je také tolik vyhledávaným. Za dovolenou na Azurovém pobřeží zaplatíte nejvíce ze všech uvedených přímořských letovisek. Je určena spíše pro náročnější zákazníky. Zájezd sám o sobě nemusí být příliš drahý, na druhé straně mnoho peněz zaplatíte za občerstvení. Vyplatí se jet all inclusive. Azurové pobřeží nabízí nádherné pláže, skvělou kuchyni a spoustu zábavy. Vydat se můžete také za kulturními památkami.

 

Exotická dovolená v Portoriku

Čína - země nesčetných možností

Dovolená 2008 u moře - Hawai

Last minute - dovolená 2008 na poslední chvíli

Aruba - dovolená vašich snů

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies