Nové metody prodlužování vlasů

Prodlužování vlasů se provádí různými metodami – ty, které nejsou k vlasům příliš šetrné, jsou nahrazovány stále dokonalejšími způsoby. Dbá se také na co nejmenší viditelnost spoje. Která metoda je v současné době in?
vlasy

Za tepla či za studena? Aneb to nejlepší pro vaše vlasy

Vlasy se prodlužují buďto za tepla nebo za studena. Za tepla se spojují voskem, keratinem nebo plastovými trubičkami, které se teplem smrští. Tyto metody ale nejsou k vlasům nejšetrnější. Používanější je proto prodlužování vlasů za studena.

Prodlužování vlasů kovovým kroužkem

Tato metoda, nazývaná nejčastěji jako Micro Rings, spojuje prameny vlasů pomocí miniaturního kovového kroužku. Nevýhodou je viditelnost tohoto typu úchytu.

Prodlužování vlasů silikonovým kroužkem

Vlasy spojené nastavovanými prameny silikonovým kroužkem nejsou zatíženy v podstatě vůbec. Silikonová výstelka je viditelná jen velmi, velmi zblízka. Nevýhodou jsou potíže s rozčesáváním.

Prodlužování keratinem za studena – nejlepší metoda současnosti!

Prodlužování vlasů keratinem se doposud provádělo za tepla. Nyní existuje modulování pomocí ultrazvukových vibrací, tedy studeného spoje, které jsou v podstatě neviditelné.

Japonské řetězení

Prodlužování vlasů pomocí nehmatatelných mikrouzlíků, to je metoda japonského řetězení. Používá se ale spíše jako metoda dočasného prodloužení vlasů.

Prodlužování vlasů naplétáním

Naplétáním se k vlasům pomocí mikrocopánků napletou nastavované prameny.

K prodlužování již jen přírodní vlasy

Na prodlužování vlasů se dnes již nepoužívají syntetické, ale jen přírodní vlasy z Evropy, Indie či Asie. Pozor na vlasy evropského typu, které nejsou ve skutečnosti evropského, ale většinou asijského či indického původu, chemickou úpravou ztenčené tak, aby byly k nerozeznání od vlasů evropských. Tento typ vlasů se rychle cuchá a hrubne. Indické vlasy zase mají tendenci se vlnit – za to jsou ale objemnější a velmi kvalitní. Asijské jsou nejvyužívanější.

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> <!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normální tabulka"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->

Související články

Vlasová kosmetika dokáže vlasy i poškodit

Péče o mastné vlasy – jak na to

Účesy, které zvládnete sami

Permanentní styling vlasů

Zničené vlasy – jak na ně


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies