Organizace svatby

Zařizování svatby představuje značnou psychickou zátěž. Pokud se chcete vyhnout zbytečným stresům a přežít hektické období příprav ve zdraví, poraďte se s odborníky. Pomoci vám mohou nejen svatební agentury nebo studia, ale také svatební veletrhy.
Nevěsta obklopená muži v oblecích

Svatební salóny

Pokud se rozhodnete zakoupit si svatební šaty ve svatebním salónu, můžete si zde pořídit i ostatní doplňky jako je svatební závoj či korunka, boty ke svatebním šatům, svatební oznámení apod. (je dobré znát alespoň některé ze zvyků a tradic). Prodavačky by k vám měly být vstřícné a do ničeho vás nesmí nutit. V opačném případě je lepší navštívit jiný salón.

Svatební manuál ZDE

Svatební salón Praha, Brno a Ostrava

Nejširší nabídku služeb očekávejte od svatebních salónů ve velkých městech, tedy především v Praze, Brně a Ostravě. Najdete zde nejen svatební salóny jako takové, ale i celé svatební domy, které nabízí nejen půjčování svatebních šatů, ale i prodej vlastních kolekcí. Mezi nejznámější značky svatebních šatů patří Miss Kelly, Miss Paris, Divina Sposa nebo La Sposa.

Svatební studio a agentura

Svatební agentury dokáží převzít veškeré organizační práce za vás. Zařídí vaši svatbu od A až do Z, tedy vše od termínu svatebního obřadu až po svatební hostinu. Splní vám také speciální přání jako je například ohňostroj. Stačí sdělit vaše představy a požadavky nebo si vybrat z jejich nabídky. Svatební agentura vám hned na začátku vyhotoví přibližný rozpočet na vámi požadované služby, takže máte pod kontrolou i finanční stránku věci. Jakmile je vyhotoven plán svatby, scházíte se s agenturou vždy po určité době zkonzultovat stav příprav a případné změny. Pokud se rozhodnete využít služeb svatební agentury, učiňte tak minimálně tři měsíce před obřadem.

Andělské svatební studio

Pokud hledáte pro svou svatbu něco opravdu exkluzivního, navštivte Andělské svatební studio sídlící v Praze. Svatební šaty nejlepších módních návrhářů si můžete půjčit i zakoupit, čas od času dokonce studio pořádá výprodej šatů se slevou až 75%. Studio neustále nabízí nové a nové modely, možnost zprostředkování fotografa či videokameramana, pronajímá limuzíny a mnoho dalšího.

Móda samozřejmě patří i ke svatbě! Vyberte si ty nej svatební šaty, které vám dokonale padnou. Totéž platí o ženichovi. Rady a tipy ZDE

Svatební stránky

Existuje spousta webových stránek, kde se dozvíte, jak postupovat v přípravách na svatbu, podle čeho si vybírat svatební šaty, jaké zvyky se na svatbě dodržují apod. Stránky vám mohou pomoci ujasnit si spoustu věcí, například v jakém stylu se vaše svatba ponese.

Svatební veletrhy

Svatební veletrhy jsou pro velkou oblibu pravidelně pořádány v mnoha našich městech. Jejich cílem je seznámit veřejnost s firmami, keré nabízí zboží a služby spojené s organizací a zajištěním svatby. Součástí veletrhů je většinou i doprovodný program v podobě workshopů a módních přehlídek. Svatební veletrhy jsou obvykle bezplatné.

Svatební veletrh v pražském hotelu Diplomat

Pražský hotel Diplomat pořádal letos již sedmý ročník svatebního veletrhu a tím se zařadil mezi přední české pořadatele svatebních veletrhů. Součástí akce je vždy bohatý doprovodný program.

Svatební veletrh Brno

Druhý ročník svatebního veletrh v Brně proběhl v březnu tohoto roku v hotelu Voroněž a další ročník je očekáván je stejném období roku 2007.

Svatební veletrh Ostrava

První svatební veletrh v Ostravě proběhl v březnu tohoto roku v hotelu Imperial. Letos se však nechystá svatební veletrh, ale rovnou dvoudenní svatební festival v Domě kultury města Ostravy.

Ještě než se na letošní festival vydáte, načerpejte inspiraci svatebního líčení a účesů v našem článku

Svatební festival Ostrava 2006

Dům kultury města Ostravy letos pořádá první a ojedinělý Svatební festival, a ve dnech 25. 11.(10 - 18 h.) a 26. 11. 2006 (10 – 17 h.). Tato akce odstartuje celou síť festivalů, které budou probíhat i v dalších městech naší republiky. Festivalu se zúčastní přibližně 100 firem od svatebních salónů, fotografů, květinářů, cukrářů, kadeřníků a vizážistů až po půjčovny limuzín nebo cestovní kanceláře z celé České republiky. Součástí festivalu bude bohatý doprovodný program (módní přehlídky, vizážistická show) a třešničkou na dortu bude bezplatné sezdání jednoho páru přímo v místě konání festivalu.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies