Polohy při milování – žena nahoře

Stereotyp je zabiják vášně. Nemusíte čekat, až přijde s novou polohou partner. Co takhle převzít režii do vlastních rukou a překvapit ho polohou žena nahoře? Pár tipů na polohy, které ještě neznáte.

Ruka v černé rukavici položená na těle ženy

Polohy při milování – žena nahoře čelem k partnerovi

Bohyně

Muž leží na zádech, partnerka sedí obkročmo na něm. Může se pohybovat libovolně rychle a v různých směrech. Při mírném zaklonění tato poloha dobře stimuluje bod G. Znáte léčivé sexuální polohy?

Žížala

Muž leží na zádech, žena na něm. Roztáhne nohy tak, aby mohl penis proniknout do její vagíny a svírá partnerův úd. Skvělou polohu můžete i prostřídat s orálním sexem.

 

Žába

Muž leží na zádech s mírně roztaženýma nohama. Žena si zasune penis do vagíny, lehne si na partnera a nohy natáhne. Chodidly se zapře o jeho a provádí průniky. Muž ji drží v pase a pomáhá v pohybech. Poloha žáby výborně stimuluje klitoris.

 

Nůžky

Muž leží na zádech, partnerka sedí obkročmo na jeho penisu. Mimochodem, co víte o kámasútře? Zakloní se k nohám svého partnera, rukama se zapře o jeho nohy. Poloha výborně stimuluje bod G.

Minerální kúry Mineral Fit jsou vyrobeny z čistě přírodních látek a extraktů bylin. Pomohou zdravému sexuálnímu životu.

Polohy při milování – žena nahoře zády k partnerovi

Kachnička

Muž sedí na posteli a žena si klekne s roztaženýma nohama zády k němu. Předkloní se a dosedne na jeho penis. Muž může ženě nadzvihovat pánev. Tato poloha je příjemná a nenáročná pro oba partnery a výborně stimuluje bod G.

Houpačka

Muž leží na zádech, žena dosedá na jeho penis zády k němu v podřepu. Rukama se zapře o partnerovy nohy a pohupuje se v kolenou. Posouvá se po muži nahoru a dolu, čímž tato poloha připomíná houpačku.

 

Zajíček

Muž sedí na posteli a žena v podřepu zády k němu. Pohybuje se nahoru a dolů a muž ji vyzdvihováním (drží ji za zadeček) pomáhá v pohybu.Tato poloha je velmi namáhavá, ale o to více vzrušující.

Komár

Muž na posteli sedí nebo leží, žena si na penis přiklekne zády k partnerovi. Zapře se rukama před sebe a nadzvihuje se.

Šnek

Muž leží na zádech a žena si sedne na jeho penis zády k němu. Mírně se zakloní, rukama se opře o partnerovu hruď. Může se lehce pohybovat nahoru a dolu nebo dopředu a dozadu. Co když se partnerovi stane „nehoda”?

Škorpion

Muž leží na zádech, žena sedí obkročmo na něm. Pomalu se nakloní dozadu a nohy narovná. Aby se mohla na partnerovi pohybovat, musí se prohnout v zádech. Muž může hladit prsa a klitoris partnerky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies