Ponožky v sandálech - nový módní trend?

S ponožkami v sandálech není všechno ztraceno, jak by se na první dojem mohlo zdát. Návrháři totiž beze studu začali tento trend šířit na světových molech. Jestli jde jen o výstřelek nebo se tato šílenost opravdu uchytí, ukáže čas.
Zlaté páskové lodičky

Móda – trendy českých turistů v zahraničí

Obyvatelé sousedních zemí tvrdí, že to jsou čeští turisté, koho poznávají podle charakteristického módního faux pas - nošení dlouhých vytáhlých ponožek v sandálových botech. Navíc barva ani kvalita ponožek nijak nekorensponduje s celkovým ošacením.

 

Podobný úkaz je k vidění u bavorských němců, kteří se navíc nebojí obléci opravdu výrazné ponožky. Vytáhlé ponožky sice patří k výbavě jejich místního kroje, ale pouze za případu, že se nosí v uzavřených botech.

Moderní styl oblečení novodobých teenagerů

Zvyky dřívějších generací jsou naštěstí u nastupující mládeže téměř zcela vymýceny. Většina lidí si snad už uvědomila, že otevřené boty jsou určeny k tomu, aby noha větrala a ne se potila ve vysokých ponožkách. Ponožky v sandálech úplně maří funkci otevřených sandálů!

 

Navíc, převážná většina žen pokládá kombinace ponožky + sandály za zcela antierotickou záležitost a svým mužským protějškům to dávají patřičně najevo.

Nové trendy na módních molech po celém světě

Několik módních značek pro svou novou kolekci zvolilo provokativní cestu s ponožkami v sandálech, ba dokonce i v kombinaci s dámskými boty na vysokém podpatku. Celá záležitost je ovšem pojatá v pravém módním stylu.

 

Slušivé sandálky jsou doplněny kvalitními kotníčkovými ponožkami z nejlepších materiálů. Ponožky celkově ladí a doplňují styl oblečení.

 

Na současných módních přehlídkách tak můžeme spatřit modelky v sukních a šatičkách z padesátých let, dopněné slušivými ponožkami v sandálkách.

Mějte v malíčku i další trendy:

Účesy, které zvládnete sami
Prodlužování a zahušťování vlasů
Pernamentní styling vlasů
Přírodní péče o vlasy
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies